nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Lorenzo supera Rossi a Malàisia

«Hem acabat els entrenaments a Sepang amb un petit gran regal»

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha) es va mostrar satisfet per la darrera jornada d'entrenaments al circuit de Sepang (Malàisia), en què va marcar el millor temps (2:00.75) per davant del seu company d'equip, l'italià Valentino Rossi, per la qual cosa va assenyalar que van concloure «amb un petit gran regal». «Hem conclòs els entrenaments a Sepang amb un petit gran regal. I és que després de dos dies i mig sense sortir les coses com esperava, he marcat el millor temps amb els millors pneumàtics de qualificació de Michelin i els dos pilots Fiat Yamaha encapçalant la classificació final dels assaigs», va manifestar el mallorquí.

El bicampió del món de 250cc va reconèixer que van millorar en «tots els aspectes» després de la «mala jornada de dimecres». «Al matí ens va faltar a tots un punt per apropar-nos més als registres aconseguits a finals de gener», va dir.El balear, a més, va destacar el bon rendiment de les gomes. «El millor del dia, sense cap dubte, han estat les gomes de qualificació. Amb aquests Michelin he pogut finalitzar en primer lloc, per davant fins i tot de Valentino Rossi, que ha demostrat aquí que ha recuperat el seu millor nivell», va assenyalar.

«El meu temps ha estat de 2:00.75, unes dècimes per sota del meu temps de fa dues setmanes en idèntic escenari (2:00.766). Cadascuna de les cinc gomes que provava baixava una mica el registre anterior», va comentar el pilot palmesà, que ha presentat una evolució favorable en els entrenaments des de la primera marca de 2:02.366 fins a la que va aconseguir ahir, 2:00.75.

Tot i així, Lorenzo va preferir ser caut. «El balanç no ha de ser ni gaire positiu ni gaire negatiu, al cap i a la fi. Alguna vegada havien de no anar tan bé les coses. I aquest cop ha estat aquesta setmana. No estic preocupat pel ritme de la correguda. La forquilla davantera i el chattering han estat els principals culpables del que ha ocorregut, no em donen seguretat en la conducció», va comentar Lorenzo en relació amb la seva aturada a la volta quatre, que el va obligar a tornar al garatge. Finalment, el mallorquí va apel·lar a Jerez per mesurar el seu nivell per al Mundial. «Esper que sigui el punt de tornada a la bona sintonia de l'anterior assaig a Sepang», precisà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.