algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Alonso encara ha de millorar

L'asturià fou cinquè en una jornada dominada per Mark Webber

L'australià Mark Webber (Red Bull) va ser el més ràpid en la tercera i darrers jornada d'entrenaments que els equips de Fórmula 1 han dut a terme aquesta setmana al circuit de Catalunya, mentre que l'asturià Fernando Alonso (Renault) ha estat cinquè.

Davant d'uns 25.000 aficionats, Webber va treure partit de la novetat aerodinàmica introduïda en la cobertura del motor del seu RB4 i va marcar el millor temps (1:22.385) després de fer 65 voltes. Darrere ell acabaren els dos pilots de McLaren, el finlandès Heikki Kovalainen (1:22.422) i el britànic Lewis Hamilton (1.22.459).

Conduint el nou R28, Fernando Alonso, dues vegades campió mundial i que torna enguany a l'equip de les seves dues corones, es va conformar amb el cinquè millor temps (1:22.509), immediatament per darrere del polonès Robert Kubica (BMW Sauber).

Alonso, que ahir va fer un total de 63 voltes, continua treballant a fons per millorar el rendiment del nou monoplaça de la marca francesa. L'asturià va acabar a només cinquanta mil·lèsimes de Hamilton, que, amb 92 voltes, va ser el pilot més actiu del dia.

En sisena posició va acabar l'alemany Nick Heidfeld, company d'equip de Kubica i causant de l'única bandera vermella de la jornada, ja que va fer un temps tot just començar la segona hora de proves.

L'equip de Williams va decidir no entrenar-se després de detectar un problema a l'aleró davanter dels seus monoplaces.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.