• Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Caiguda de Lorenzo sense conseqüències

Dani Pedrosa es trencà una mà durant la primera sessió d'entrenaments al circuit de Sepang

El pilot mallorquí de MotoGp Jorge Lorenzo va patir ahir una caiguda sense conseqüències en la primera sessió d'entrenaments al circuit de Sepang, Malàisia. Qui en va sortir pitjor parat va ser el català Dani Pedrosa, que es va lesionar una mà després de patir una aparatosa caiguda.

Jorge Lorenzo, que juntament amb l'italià Valentino Rossi (Yamaha) estrenà part de les novetats de la M1 2008, va finalitzar la sessió en novena posició a 1.1 segons del millor temps. El pilot mallorquí, que va patir una caiguda sense conseqüències, va fer 43 voltes al circuit asiàtic. El company de Lorenzo a Yamaha tampoc no es va salvar de veure de prop l'asfalt i va patir una altra caiguda mentre provava noves peces en la seva M1, encara que al final va ser sisè amb un temps de 2:02.490.

Qui va tenir pitjor sort a l'hora de les caigudes va ser el català Dani Pedrosa, que tot i això va marcar el segon millor temps de la sessió d'entrenaments. El pilot d'Honda va anar pel terra en la primera meitat de la prova després d'una caiguda en la qual la seva moto fins i tot es va incendiar.El català va haver de ser traslladat a la clínica del circuit per determinar l'abast de la seva lesió. Pedrosa serà operat a Barcelona i estarà possiblement unes tres setmanes de baixa.

El més ràpid de la sessió va ser el francès Randy de Puniet (Honda), amb un millor temps de 2:01.377 després d'un total de 68 voltes. Per darrere d'ell va acabar el lesionat Pedrosa, amb 2;01.864 després de 47 voltes; l'australià Chris Vermeulen (Suzuki), amb 2:02.074, i l'italià Loris Capirossi (Suzuki), amb 2:02.416.El català Toni Elias, que encara no està al cent per cent després de la greu caiguda que patí la temporada passada, va marcar el dissetè millor temps amb la seva Ducati.