cielo claro
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Lorenzo es presenta com a número 2

L'equip Fiat Yamaha comptarà amb el pilot mallorquí i l'italià Valentino Rossi

L'equip Fiat Yamaha es presentà ahir oficialment a la localitat italiana de Torí amb la muntura amb què competirà en el Mundial de Moto GP, la YZR-M1, i els seus dos pilots oficials, l'italià Valentino Rossi i el mallorquí Jorge Lorenzeo, qui assegurà fer el bot a la categoria reina com a número dos de la formació.

El doble campió del món de 250 cc no dubtà a donar el protagonisme al seu company de files, «Il Dottore», amb el qual no ho compartirà tota l'escuderia, situació provocada per l'elecció del set vegades campió mundial d'elegir «Bridgestone» pels seus neumàtics després de la seva mala experiència amb Michelín, la marca que durà la moto del campió balear.Per això, Yamaha presentarà pràcticament dos equips i això es ratifica pel fet que l'italià i el mallorquí ni tan sols tindran el mateix box i cada pilot treballarà per separat. Una tàctica arriscada per assaltar el trono de Casey Stoner.

De tota manera, Jorge Lorenzo mosrà el seu costat més humil i reconegué ser el segon de Yamaha. «Treballaré per arribar a ser el número 1, però amb Rossi com a company serà molt difícil», assenyalà el mallorquí, qui veu «un somni» el seu debut amb MotoGP i amb Yamaha.El deixeble de Dani Amatriaín no cerca cap polèmica amb «Il Dottore», tot i la separació sol·licitada per l'italià, i dedicà lloances al seu company. «Estic molt content de córrer amb ell, perquè a ambdós ens agrada fer espectacle», assegurà.

«Valentino Rossi és molt simpàtic i segurament és el pilot més complet de tot el Mundial, quasi perfecte. A més m'identific molt amb ell per com celebra les victòries», afegí. Lorenzo descartà que el seu «principal rival» el 2008 sigui el seu compatriota Dani Pedrosa (Honda). «Si puc elegir, m'estimaria més acabar per davant de Rossi, això seria un vertader èxit», digué. El nou equip Yamaha començarà els seus entrenaments de pretemporada la setmana que ve al circuit d'Sepang a Malàisia i realitzarà un total de quatre proves abans de l'inici del Mundial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.