algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Lorenzo: «MotoGP serà divertit»

El palmesà digué que Dovizioso havia estat un rival digne i que li hagués agradat que estàs al podi

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo (Aprilia) va dir ahir, als seus 20 anys, que «quan et fas major assaboreixes més les coses» i que «MotoGP serà divertit», en referència a la categoria en què participarà la propera temporada. Sobre la moto que durà, en principi inferior a la de l'italià Valentino Rossi, Lorenzo considerà que es tracta d'un fet normal. «Crec que és lògic que Yamaha doni la millor peça a Valentino perquè li queden pocs anys de competició, és el millor i és normal que li donin el millor material», va indicar. Tot i això, sobre el seu pas a MotoGP, va dir: «El meu objectiu és la carrera de València», amb què es tancarà la temporada el primer cap de setmana de novembre.

Lorenzo, que es va proclamar ahir campió del món de 250 cc en el Gran Premi de Malàisia, va explicar que aquest títol ha estat més fàcil que el de l'any passat, però que quan gairebé va caure va pensar que l'important era el títol de campió i no guanyar la carrera. «La clau van ser un parell de revolts en què vaig cometre un error, van avançar-me tres pilots i vaig dir 'avui no toca', però si no, ho hagués intentat», va explicar als periodistes. «He fet bona sortida però després he pilotat un poc tens; no pilotava com a Austràlia i aleshores el ritme era bastant lent. Dovizioso es va escapar, després el vàrem agafar, no em veia del tot bé, no era el dia. Supòs que és natural quan veus la llum tan a prop, no pilotes bé», va dir. Tot i això el palmesà reconegué que «he gaudit bastant, no se m'ha fet llarg», per després afegir, «tots els pilots tenen por».

Sobre el seu pas a MotoGP i la categoria de 250 cc va assenyalar: «mai no es pot dir que alguna cosa et quedi petita». «He provat la Yamaha (la seva moto de l'any que ve) i no era gaire difícil de guiar, per a Yamaha seria millor una marca de pneumàtics per evolucionar la moto», va considerar Lorenzo sobre la possibilitat que l'italià Valentino Rossi i ell no competeixin amb la mateixa marca de gomes.

Rossi ho faria amb Bridgestone i Lorenzo amb els actuals pneumàtics d'aquesta marca japonesa de motos, Michelin.
Respecte a la celebració del seu títol a Sepang, en què es va disfressar de boxejador va explicar: Va «ser idea del meu preparador físic, ell ha estat, juntament amb tot el meu equip, un dels artífexs pels qual he aconseguit el títol, d'alguna manera ell ha estat aquí amb mi. El personatge de ficció (Rocky Balboa) representa la força de superar-se a si mateix, encara quan un sap que no és millor que els altres». Sobre el seu màxim rival en la lluita pel títol, Andrea Dovizioso, que ahir va tomar el finès Mika Kallio, quan anava primer, va assenyalar: «M'hagués agradat que estés al pòdium i aixecar-li la mà. Ha estat un rival digne i m'ho ha posat difícil», explicà el mallorquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.