algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Lorenzo sortirà des de la primera línia

Tot i ser tercer, el mallorquí sortirà per davant del seu màxim rival, Andrea Dovizioso

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo (Aprilia) no va poder batre en els entrenament oficials de 250 cc els dos pilots de KTM, el japonès Hiroshi Aoyama i el finès Mika Kallio, i sortirà des de la tercera plaça de la graella de sortida del Gran Premi de Malàisia d'avui. Lorenzo només necessita cinc punts per proclamar-se campió del món de 250 cc per segona vegada consecutiva, i avui li valdria l'onzena posició en la cursa. L'únic rival del pilot de Palma en la baralla pel títol, l'italià Andrea Dovizioso (Honda), va ser quart, i un espanyol, Àlvaro Bautista (Aprilia), cinquè.

El líder de la categoria havia aconseguit la pole i havia guanyat la cursa a Austràlia i dominat els entrenaments de divendres, però ahir en la sessió de qualificació es va trobar amb els dos pilots de KTM, que li varen impedir sumar el seu segon millor temps consecutiu en els entrenaments oficials. Lorenzo, quan ha fet la pole aquesta temporada, ha guanyat la correguda. Tanmateix, l'any passat, quan va aconseguir el seu primer títol, va ser a Malàisia on es va imposar sense haver sortit des de la primera plaça de la graella.

A mitjan sessió es va produir una caiguda triple, en la qual es varen veure involucrats De Angelis, l'italià Alex Baldolini (Aprilia) i el francès Jules Cluzel (Aprilia). Baldolini va haver de subjectar la seva moto perquè no aixafàs De Angelis, i va aconseguir que el transalpí no sofrís danys de consideració.

Bautista va intentar rebaixar el temps de Kallio, i en dues ocasions es dirigia a la línia de meta en volta ràpida, però en el darrer parcial, el quart, fallava. El mateix li succeïa a Lorenzo un poc després. Feia tres bons parcials però fallava al final, on hi ha una forta frenada i una altra acceleració.

Aoyama va superar Kallio en el darrer instant i ambdós varen deixar els dos contendents en la lluita pel títol tercer i quart respectivament, mentre que Bautista quedava relegat a la segona línia de la graella. Tot i això, els quatre pilots marcaren temps semblants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.