algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Fernando Alonso ho té molt cru

L'asturià fou quart i iniciarà l'assalt al títol des de la segona fila

L'asturià Fernando Alonso (McLaren-Mercedes) no va poder aconseguir l'objectiu de ser a la primera fila de la graella de sortida del Gran Premi de Brasil, últim de l'any, i avui intentarà guanyar el seu tercer títol mundial consecutiu des de la segona fila, una cosa que ell mateix ha confessat que complica encara més les seves opcions.

Els seus dos rivals en la lluita pel títol mundial, el britànic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) i el finès Kimi Raikkonen (Ferrari), sortiran per davant de l'asturià i just per darrere del brasiler Felipe Massa (Ferrari), que ahir firmà la novena pole position de la seva carrera i la sisena de la present temporada. Fernando Alonso va confessar divendres que les seves opcions reals de guanyar el campionat passaven per estar avui a la primera fila i que estar més enrere pràcticament impossibilita el triomf, el resultat que necessita l'espanyol per mantenir vives les seves esperances d'aconseguir la seva tercera corona consecutiva.

Emperò, Alonso no va poder aconseguir el seu objectiu durant la sessió de classificació, en la qual va ser superat pels seus dos rivals. Hamilton lidera el mundial de pilots amb 107 punts, quatre més que l'espanyol i set per davant de Raikkonen, que ahir va superar l'asturià per només 34 mil·lèsimes de segon.

Alonso no va poder, en cap moment, lluitar per una pole que no aconsegueix des del 8 de setembre, la vigília del Gran Premi d'Itàlia, en el circuit de Monza. Fins i tot va estar per darrere de l'australià Mark Webber (Red Bull) quan només li quedava un intent.

L'asturià va qualificar divendres com un «feina gairebé impossible» guanyar el campionat, i malgrat no considerar-se una persona pessimista, sinó més aviat el contrari, avui pensarà que ho és fins i tot més. El fet de no dependre de si mateix ha reduït les seves opcions de triomf, i més encara en trobar-se en la segona línia.

Alonso, que res no té ja a perdre, sortirà avui en el circuit d'Interlagos a la recerca d'una heroïcitat. No es dona per vençut i avui farà tot el que estigui a les seves mans per aconseguir el seu objectiu en la temporada més complicada per a ell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.