cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Alonso sortirà des del primer lloc

L'asturià aconsegueix la seva primera pole al circuit de Monza

Fernando Alonso (Mclaren) aconseguí ahir el primer lloc de la formació de sortida del Gran Premi d'Itàlia després d'un començament tempestuós del mateix, quan es va revifar el cas d'espionatge entre McLaren i Ferrari i es va assenyalar que uns correus intercanviats entre ell i el seu compatriota Pedro de la Rosa havien estat la nova evidència trobada per la Federació Internacional (FIA) per reobrir el cas.Després de totes les polèmiques, comentaris i intrigues, Fernando Alonso va ser el número 1 indiscutible a Monza. Si ja va ser el més ràpid en la jornada d'entrenaments lliures, ahir va tornar a ser el dominador en tots els apartats del programa.Millor temps en els entrenaments lliures i en les tres fases de la sessió de classificació. Fins i tot en la tercera i definitiva, en el seu darrer intent, es va permetre el luxe d'aixecar el peu quan el van informar que cap dels cotxes que el precedien a la pista no havien aconseguit superar el temps del seu primer intent.L'asturià no vol sorpreses en aquest Gran Premi d'Itàlia, en el qual mai no ha guanyat.

Sortir primer el permetrà afrontar les dues primeres variants sense problemes, ja que en les mateixes se solen produir incidents, perquè el primer angle és molt estret. Al costat d'Alonso hi haurà el seu company d'equip i líder del mundial, el britànic Lewis Hamilton, que ha anat sempre a remolc. Era rapidíssim al primer sector del circuit, però en els altres Alonso sempre l'ha superat.Com sempre, Hamilton va fer tot el possible per arrabassar la pole a Alonso, que en el seu primer intent havia marcat un temps de 1:21.997 que havia relegat 363 mil·lèsimes de segon al britànic que semblava i fou impossible de batre.El brasiler Felipe Massa ha situat el primer Ferrari en tercera posició, a una mica més de mig segon d'Alonso. El vencedor del Gran Premi de Turquia i potser tota l'escuderia italiana estan convençuts que els McLaren són massa ràpids en aquest circuit, com ho van ser en altres circuits ràpids com el Canadà i els Estats Units, i les seves aspiracions són les de no perdre gaires punts.

Al costat de Massa a la segona fila hi haurà el BMW de Nick Heidfeld, que en el darrer intent va aconseguir superar el finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari), protagonista d'un fort accident.Raikkonen a la seva quarta volta va perdre el control del cotxe a la frenada, se li va bloquejar la roda posterior dreta, es va dirigir contra el mur i després de l'impacte es va anar arrossegant fins a encastar-se contra els pneumàtics de l'escapatòria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.