algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Lorenzo correrà a MotoGP

El pilot mallorquí ha firmat un contracte de dos anys amb Yamaha per competir en la categoria reina

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo, campió del món de 250 cc. al 2006 i actual líder del campionat, ha firmat un contracte per dos anys amb Yamaha per competir en la temporada 2008 als comandaments d'una YZR-M1, atesa directament per la fàbrica, en el mundial de MotoGP.

«El meu fitxatge per Yamaha és la culminació d'un somni. Arribar a ser pilot de MotoGP i ser oficial d'una fàbrica com Yamaha, una de les més poderoses i llorejades del món, és del més important que em podia passar» va manifestat el pilot mallorquí.

Tot i això, Jorge Lorenzo, va afegir que «en qualsevol cas, no exterioritzaré gaire la il·lusió que em fa aquest anunci, ja que som professional i fins que acabi la temporada em dec al Grup Piaggio. Ells van ser els que em van donar l'oportunitat de debutar en el Mundial amb la seva marca Derbi amb només 14 anys i amb ells he guanyat un títol de 250 cc. amb Aprilia».

Finalment va assenyalar que: «mai no oblidaré que darrere dels projectes de Piaggio hi ha hagut algú molt important per a mi i també pel meu mànager, que s'anomena Giampiero Sacchi, que va confiar cegament en nosaltres quan només era una promesa».

Lorenzo, que en l'actual campionat lidera el mundial de 250 cc, amb sis victòries en les deu curses disputades, «ha seguit amb interès per Yamaha i ara estam encantats que corri amb nosaltres en MotoGP la pròxima temporada», va declarar Lin Jarvis, director de competició de Yamaha Motor Racing.

Encara no està definida del tot l'estructura de l'equip Yamaha per a la pròxima temporada, els detalls de la qual es donaran a conèixer quan sigui hora.

D'aquesta manera, Lorenzo podria ser company d'equip del que és un dels seus ídols, Valentino Rossi, set vegades campió del món. Aquesta podria ser una parella explosiva ja que tots dos són ben amics de l'espectacle, tant a l'hora de córrer com a l'hora de celebrar els triomfs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.