cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

Hamilton pren la 'pole' a Alonso

L'espanyol fou el més ràpid fins a la darrera sessió cronometrada

El britànic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) partirà avui des de la primera posició, per davant el seu company d'equip, l'espanyol Fernando Alonso, de la formació de sortida del Gran Premi dels Estats Units, setena prova del Mundial de Fórmula 1, que es disputa al circuit d'Indianàpolis.

Hamilton, autor ahir de la segona «pole» de la seva carrera, la primera va ser al passat Gran Premi del CAnadà, va prendre la primera posició a Alonso en la tercera i darrera ronda de la sessió de classificació, després que l'espanyol hagués dominat tant les tres proves lliures com les dues primeres rondes classificatòries.

El britànic, que a Montreal va estrenar el seu caseller de victòries, lidera el Mundial amb vuit punts d'avantatge sobre Alonso, que ahir va quedar a les portes de la dissetena «pole» de la seva carrera esportiva.

Després dels dos pilots de McLaren-Mercedes arrancaran els dos de Ferrari, el brasiler Felipe Massa (Ferrari) i el finlandès Kimi Raikkinen (Ferrari), mentre que des de la tercera ho faran l'alemany Nick Heidfeld (BMW Sauber) i el també finlandès Heikki Kovalainen (Renault). Per darrere, hi haurà el BMW Sauber de Sebastian Vettel i el Toyota de l'italià Jarno Trulli.

Alonso
Fernando Alonso declarà només acabar la sessió de classificació que va ser el més ràpid durant tot el cap de setmana menys en el moment decisiu.

«He estat el més ràpid tant en les dues sessions lliures del divendres com en la d'avui (per ahir) i les dues primeres rondes de la crono, però m'ha faltat ser-ho en el moment decisiu», digué l'espanyol, superat finalment pel seu company d'equip Lewis Hamilton.

«Però hem de ser positius. Hem aconseguit estar en la primera filera, que és molt important. A més, després dels meus bons temps durant tot el cap de setmana som optimista per a la carrera de demà (per avui). N'stic confiat», afegí el bicampió del món espanyol.

«El cotxe ha funcionat bé, amb els dos tipus de pneumàtics, he fet bons temps i crec que en la cursa podrem fer-ho realment bé», assenyalà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.