algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.84°
10°

Alonso acabà cinquè

L'asturià quedà per primer pic fora del podi i Massa guanyà la cursa

El brasiler Felipe Massa (Ferrari) s'imposà ahir en el Gran Premi de Bahrein, tercera prova del campionat del món de Fórmula 1, en la qual Fernando Alonso (McLaren-Mercedes), en inferioritat de condicions mecàniques, fou cinquè, encara que conservà el lideratge del Mundial, aquesta vegada igualat a punts amb el finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari) i el britànic Lewis Hamilton, company de l'asturià.

Sortint des de la 'pole', Massa, que només perdé la primera posició momentàniament en les aturades per posar benzina, s'imposà a Lewis Hamilton, primer pilot de la història que conclou les seves tres primeres corregudes en Fórmula 1 amb tres podis, i al seu company en l'equip italià, Kimi Raikkonen.

La d'ahir fou la tercera victòria en Fórmula 1 de Felipe Massa, els triomfs anteriors del qual es produïren en els grans premis de Turquia i Brasil de l'any passat. Aquesta temporada, el brasiler fou sisè a Austràlia i cinquè a Malàisia.

Després d'aquest gran premi, tres pilots, Alonso, Raikkonen i Hamilton, estan empatats a punts (22) al capdavant del Mundial de pilots, encara que, pels resultats acumulats en les tres primeres curses, l'asturià és qui continua liderant la classificació.

En la sortida, Massa conservà sense dificultats la primera posició, amb Hamilton just darrere, però els moviments d'aquest d'un costat a l'altre abans del primer revolt complicaren el primer intent d'Alonso de superar Raikkonen. Emperò, l'asturià superà el finlandès en el quart revolt sense excessius problemes.

Raikkonen, tanmateix, recuperà la tercera posició després de la primera aturada a boxes per fer benzina (volta 22). El finès començà a distanciar-se d'Alonso i a acostar-se a Hamilton. L'espanyol, que no podia seguir el ritme d'aquell, començà a veure pel retrovisor un rapidíssim Nick Heidfeld (BMW-Sauber), que l'acabaria avançant i acabà la cursa en quart lloc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.