algo de nubes
  • Màx: 17.74°
  • Mín: 8.69°
17°

Els Ferrari roden més aviat

De la Rosa i Alonso compliren en la primera sessió d'entrenaments

Els pilots de Ferrari Michael Schumacher i Ruben Barrichello dominaren la primera jornada d'entrenaments del Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 en el circuit d'Hungaroring. Els espanyols aconseguiren relativament bons resultats, ja que Pere Martínez de la Rosa (Jaguar) ocupà l'onzena posició, un bon lloc, però allunyat d'Eddie Irvine, que va ser cinquè, però que tingué unes millores aerodinàmiques que el pilot català no tindrà fins avui.

Fernando Alonso fou vintè i posà al seu favor un segon respecte del seu company a Minardi Tarso Marques, i va estar per davant del Prost de Luciano Burti i en el mateix segon que Jacques Villeneuve (BAR), Button (Benetton) i els Arrows de Jos Vertappen i Enrique Bernoldi. A la primera sessió d'entrenaments els dos Ferrari marcaren els millors temps. Però els primers entrenaments varen estar caracteritzats per una espectacular sortida de pista de David Coulthard (McLaren), que va fer que el director de cursa mostràs la bandera vermella durant uns minuts.

No només Coulthard tingué problemes per mantenir-se sobre l'asfalt. Ralf Schumacher (Williams) també sortí de la pista, malgrat que el seu cotxe no patí tant com el del pilot de McLaren i tornà tot d'una a la pista. A la segona sessió d'entrenaments continuà la mateixa tònica, malgrat que el líder del Mundial hagué de tallar la seva extraordinària ratxa de temps perquè abandonà momentàniament la pista i, sense perdre el control del cotxe, hi tornà immediatament i sense conseqüències per al pilot o el cotxe. Els Ferrari són així els grans favorits per guanyar la prova el pròxim diumenge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.