• Mín: 16°
16°

Schumacher i Ferrari dominen el Campionat

Hakkinen hagué d'abandonar per problemes mecànics

Michael Schumacher, pilot alemany de l'escuderia Ferrari, aconseguí ahir en el Gran Premi del Brasil la segona victòria consecutiva en el Campionat de Fórmula 1 en les dues proves disputades fins ara, i es converteix així en l'absolut dominador del Mundial.

Després de les dues primeres proves, Schumacher disposa de 20 punts, 14 més que el seu company Barrichello i que el tercer classificat, l'escocès David Coulthard. L'actual campió del món, Mika Hakkinen, tampoc no acabà a Interlagos, per la qual cosa encara no s'ha estrenat en el seu compte de punts.

L'alemany, com ja va passar a Austràlia es va mantenir a l'ombra dels McLaren en els entrenaments, i va sortir disposat a aconseguir la victòria des de l'inici. De fet, aconseguí el cap de la cursa en el primer gir i només va deixar aquest lloc en les dues ocasions en què va entrar a boxes per posar gasolina.

De nou l'equip Ferrari va donar una lliçó d'estratègia quan va apostar per dues aturades en les 71 voltes de què constava la prova. Schumacher pogué així obrir diferències a l'inici de la cursa, sortint amb el Ferrari més lleuger per la menor càrrega de carburant.

El motor Mercedes tornà a fer-li una mala passada a Hakkinen i va quedar fora de la prova, tres voltes després que ho fes Barrichello, l'ídol local, que abans de quedar fora havia superat Hakkinen.

Amb Hakkinen fora, la lluita es limitava entre Schumacher i Coulthard, però l'avantatge de l'alemany era més que suficient per assegurar-se la victòria i així sumar la número 37 en la seva carrera i la 136 en la història de Ferrari.

Per darrere, el podi es va omplir amb la presència de Fisichella (Benetton), que es classificà per davant de Frentzen. L'alemany de Jordan lluità fins al final per acongeguir el quart lloc, mentre que el seu company, Trulli, va quedar cinquè.