algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

La Federació de Futbol fa una campanya contra la violència: «Vull tornar a passa gust de jugar a futbol»

La Federació de Futbol de les Illes Baelars (FFIB) ha començat una campanya contra la violència física i verbal amb un espot i una cartelleria específica amb l'objectiu de frenar aquest tipus de comportaments

La FFIB justifica l'inici d'aquesta iniciativa davant els fets esdevinguts les últimes setmanes amb episodis desagradables de diferent índole en alguns partits.

L'ens subratlla que cada cap de setmana, la FFIB organitza 750 partits en els quals estan involucrats 35.550 federats i federades en futbol i futbol sala a l'arxipèlag.

«Encara que el percentatge d'incidents conflictius és molt baix, el futbol no es veu exempt de comportaments intolerables per part de la nostra societat i taquen el nostre esport. Imatges desagradables que es viralitzen i els casos de les quals són sancionats pel Comitè de Competició», ha relatat.

La Federació insisteix que el major mal és al futbol base, que veu com es normalitzen els insults i els crits que, a vegades, acaben en violència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa 8 mesos
La FFIB faria bé de consultar a qualque filòleg/oga abans de publicar res.
Valoració:3menosmas
Per Catalunya insular, fa 8 mesos
Catanyol al poder!
Valoració:1menosmas
Per Joan puigros, fa 8 mesos
Molt bona iniciativa, i necesaria.
Pero hucha moltes formes de violencia.
La FFIB es un organisme, tancat i ple de foscor. On no existeix la democracia. On no es respecten els drets dels sus federats, on el president se'n du 150000 euros/any de sou.
On els comites no responen als recursos dels clubs en forma i temps.
Una vergonya absoluta . On la injusticia deportiva es el més habitual i on no es mira per aquest esport, i just es preocupen de les sedes butxaques.
Valoració:2menosmas
Per Maradonut, fa 8 mesos
Està bé "passar gust"! Ja ens ho prohibim massa (doble sentit) Hi, hi...
És una campanya ben necessària, i dia a dia.
Que gaudiu molt jugant
Valoració:1menosmas
Per Ll.Lorenzo, fa 8 mesos
Ja n’hi ha prou de “Basta” i castellanismes, violència contra la llengua catalana.
Valoració:0menosmas
Per TSF, fa 8 mesos
Estic molt d'acord en tota campanya contra la violència dins del futbol o de qualsevol altre esport, però referent a la traducció del cartell en català no m'acaba de sonar be, no seria més correcte? "prou de violència, vull tornar a gaudir de jugar a futbol"
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente