Mallorca 1 – València 1. Sense gol és impossible guanyar

221993

Repartiment de punts entre mallorquinistes i valencianistes

Estadi: Son Moix

Espectadors: 17.659

Mallorca: Rajkovic; Lato (Costa, minut 68), Nastasic, Valjent, González, Antonio Sánchez (Amath, minut 68); Dani Rodríguez, Samú, Darder (Morlanes, minut 73); Abdón (Larin, minut 60) i Muriqi.

Amonestacions: Minut 15, Gio González. Minut 36 Samú Costa.

València: Mamardashvili; Thierry, Paulista, Mosquera, Cenk (Foulquier, minut 71); Pepelu, Javi Guerra; Hugo Duro, Amallah, Diego López (Guillamon, minut 72); i Yaremchuk (Fran Pérez, minut 56).

Amonestacions: Fran Pérez, minut 68.

Àrbitre: Hernández Maeso / VAR: Pizarro Gómez.

Gols: Minut 4, 1-0 Dani Rodríguez. Minut 48, Diego López 1-1.

Crònica: Començament sense cap perill per les dues porteries i al minut 4, d'una centrada des de la dreta, a mitja alçada, de Gio González, Mosquera no encerta a aclarir, Muriqi prolonga i Dani Rodríguez finalitza de volea alta: 1-0.

Arribam al minut 16, una falta directa de Joselu al pal per part del Valencià. Partit d'anada i tornada. La primera jugada amb un cert perill dels visitants no ha arribat fins el minut 28, quan una centrada xut del jugador del València Cenc, que Rajkovic desvia a corner.

Minut 45+3, obertura de Pepelu cap a Thierry, que centra des de l'aire, i Diego López gira el cap d'una manera que envia la pilota al pal contrari. Rajkovic no hi arriba i encaixa el gol: 1-1.

La segona part ha començant amb domini del València, però ha hagut de ser Muriqi, en el minut 55, qui ha despertat el Mallorca, amb una bona rematada de cap, que ha estat contestada amb una parada de Mamardashvili porter del Valencià.

Ha seguit el Mallorca empenyent i amb un xut dur des del lateral de Gio González, després de doblar Antonio Sánchez, ha trobat el pal i no ha arribat el gol del Mallorca per molt poc.

Desbocat, el Mallorca ho ha tornat intentar al minut 63, un xut ras de Dani Rodríguez que el porter del València treu com pot. El conjunt valencianista ha jugat a la contra, però sense perill. Fins el final del partit els dos equips ho han intentat però sense pólvora es impossible guanyar.