cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Sergi Darder ja és jugador mallorquinista

El migcampista Sergi Darder ha deixat el RCD Espanyol i jugarà en el Mallorca les pròximes cinc temporades després d'arribar tots dos clubs a un acord de traspàs. El futbolista d'Artà s'acosta a casa i continuarà jugant a la Primera Divisió.

«El RCD Mallorca i RCD Espanyol han assolit un acord per al traspàs de Sergi Darder. El mallorquí, de 29 anys, s'ha compromès amb el club vermell fins al 30 de juny de 2028. D'aquesta manera, el migcampista es converteix en el sisè fitxatge de la temporada 2023/24», ha anunciat el club palmesà.

Darder ha defensat la camiseta del RCD Espanyol en les darreres sis temporades, disputant un total de 245 partits oficials. En la temporada 2022/23 va jugar 38 partits marcant un total de sis gols.

Format en les categories inferiors del club blanc-i-blau, va partir al Màlaga i d'aquí al Olympique de Lió, abans de tornar al RCD Espanyol i ser clau des de llavonces fins ara, que ha optat per deixar el club 'perico' per a recalar en el Mallorca.

«Estic molt content. Fa molt temps tenia moltes ganes de tornar. Quan va sortir la possibilitat de tornar a ca meva amb la meva gent, en un lloc on des de petit vaig somiar jugar», ha assegurat Darder en les seves primeres declaracions com a mallorquinista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Llevant, fa 12 mesos
Un bon equip esta fent el Mallorca.
Darder, sera el Timo del equip.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente