cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Jiménez Losantos ataca els jugadors i l'afició del Mallorca: «patanes asquerosos» i «gentuza»

La reacció del periodista espanyolista Federico Jiménez Losantos a la victòria del Mallorca contra el Reial Madrid per 1-0 ha arribat aquest dilluns en forma d'insults dirigits als jugadors i l'afició mallorquinista.

En el seu programa matinal 'Es la Mañana de Federico' a EsRadio de Libertad Digital, Losantos ha dit que «Vinicius és la víctima, l'àrbitre un botxí igual que els trompellots fastigosos del Mallorca. Hem passat de la Liga de Cristiano i Messi a la de Raíllo i Maffeo, [...] i el públic enardit... en fi, gentussa».

Davant d'aquestes faltes de respecte, diversos aficionats mallorquinistes han demanat al club que prengui accions legals contra Losantos. No seria, ni de bon tros, la primera vegada que el periodista s'enfrontaria a demandes i condemnes judicials. Entre d'altres, l'any 2007 va ser condemnat a una multa de 60.000 euros per difamació contra Esquerra Republicana de Catalunya, l'any 2008 per injúries greus a l'aleshores alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, i l'any 2019 per intromissió il·legítima a l'honor de la cofundadora de Podemos, Carolina Bescansa, i al seu fill.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per jbm, fa dervers d'un any
Hem de recordar que el Senyor Los Santos ja havia anticipat abans cosa d'això que ha dit després, si no vaig errat, i resulta que s'ha estravengut que un individu ha pegat un crit que ha vengut a donar-li sa raó, si més no en part, i en un 1/18.800= 0'0000532 aproximadament
Valoració:0menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Es un crack 😂😂
Valoració:-3menosmas
Per Josep MIquel, fa dervers d'un any
A Guillem: Totalment d'acord però oblides una cosa, el comunicat de La Lliga, diu que va esser una sola persona, que es mira de identificar per part del Mallorca, generalitzar com fas multiplicant no sabem per quant, es patir una trabucada mental, esperem que transitòria, hi havia mes de 18.800 persones i just un va pegar uns quants crits. Aquí es sol dir entre poc i massa ...
Valoració:6menosmas
Per Xaume, fa dervers d'un any
I aquest Losantos, madridista de merda, no recorda quan en Pepe potejava es cap d'un jugador del Getafe, o sa quantitat de hosties i colçades den Sergio Ramos o den Casemiro? I no va esser ell que quatre dies abans de's partit es va dedicar a escalfar-ho amb insults cap els jugadors del Mallorca? I no és aquest que animava els espanyols a venir a Mallorca a segrestar i matar alemanys quan es negaran a extraditar Puigdemont?
Valoració:10menosmas
Per Clar i llampant, fa dervers d'un any
Diguem de què braveges i et diré què et fa falta...
Com es diuen de les persones que insulten? Patanes asquerosos?
Valoració:8menosmas
Per Comunista, fa dervers d'un any
Fascists. Th si que ets gentuza
Valoració:9menosmas
Per Llaüt, fa dervers d'un any
Cap espanyolista arriba a la sola de ses sabates de cap mallorquí autèntic! Visca Mallorca lliure!
Valoració:14menosmas
Per Va errat, fa dervers d'un any
S'equivoca perquè dintre de l'afició mallorquinista hi ha molt de madridisme.
Valoració:14menosmas
Per Dic jo, fa dervers d'un any
@bfff....
Ben fotut, està en Carlitos, si ha de dir Don a aquest personatge.
Valoració:7menosmas
Per Quin cobriment!, fa dervers d'un any
Me vaig topar amb ell a l'aeroport. Tanta sort que no me va surtir de darrera un cantó.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente