algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El Consell aprova l'inici de l'expedient del polèmic contracte de patrocini esportiu amb el RCD Mallorca

El Consell Executiu del Consell de Mallorca ha aprovat l'inici de l'expedient de patrocini esportiu amb el RCD Mallorca, que es durà a terme durant la temporada esportiva 2022-2023, a través del Departament de Transició, Turisme i Esports.

L'aprovació inicial d'aquest polèmic expedient ha estat el primer pas per començar a treballar amb el club esportiu. A partir d'ara, segons ha explicat el Consell aquest dissabte, s'aniran concretant les accions i les campanyes, així com altres qüestions «relacionades amb la difusió de missatges d'interès públic per a la ciutadania de Mallorca». L'import amb el qual la institució insular té previst donar suport al club és d'un màxim d'1.815.000 euros.

Segons el Consell, amb aquest patrocini, es pretén «transmetre a la societat mallorquina i a l'exterior continguts relacionats amb els valors esportius, la lluita contra la violència i l'assetjament en l'esport, la cultura de Mallorca, el producte local, l'artesania i les tradicions de l'illa, la sostenibilitat, la diversitat i la igualtat». En aquest sentit, el Consell considera que el RCD Mallorca «és una via amb eines qualitatives i quantitatives per a fer-ho».

Pel que fa a l'Atlètic Balears, un cop revisada la proposta presentada pel club i de comú acord, s'han iniciat les gestions perquè la col·laboració amb el Consell «es pugui expressar a través de suports publicitaris». «Aquest mecanisme ja es du a terme amb altres clubs de categories superiors a Mallorca, segons el mandat majoritari del Ple de la institució insular», ha indicat el Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
Aquest dineral de tota la ciutadania de Mallorca pagarem i que el club de futbol gastarà en una temporada, estaría molt millor invertit comprant les instal·lacions del polvorí de Santa Magdalena que els militars han posat a la venda
Valoració:0menosmas
Per un vei, fa dervers d'un any
RCD Mallorca, un club pivat que utilita Son Moix, un estadi públic pagat per a tots.
Ignoro si paga lloguer o no, però és l'amo del estadi.
Que les pistes d'atletisme fan nosa? les lleva.
Que pot cobrar per camnviar el nom a l'estadi? Es canvia.
...etc.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente