algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

Pep Sansó, nou president de la FFIB

202547

Pep Sansó és el nou president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, tal com s'ha publicat en el BOIB, després de ser validada la seva candidatura per part de la Direcció General d’Esports del Govern.

El passat 2 de juliol, el fins ara president de la FFIB, Miquel Bestard, anunciava en l'Assemblea General Ordinària la seva intenció de dimitir dels seus càrrecs i iniciar un procés de renúncia després de 19 anys en el càrrec. La seva dimissió, segons marquen els estatuts de la FFIB, permetia que la seva vacant pogués ser ocupada per un dels seus vicepresidents i serà Pep Sansó qui ostenti la presidència.

Pep Sansó era fins ara director de l'Escola d'Entrenadors i director esportiu de la FFIB, director de formació i director de l'Escola Nacional d'entrenadors de la RFEF i membre del Panell Jira d'UEFA.

Des d'aquest moment renuncia a tots els seus càrrecs executius per a dedicar-se al 100% a la seva nova etapa de president de la FFIB, passant a ostentar únicament càrrecs representatius a la RFEF i a la UEFA.

Pep Sansó atresora una gran experiència en el món del futbol balear. Com a entrenador ha dirigit al CD Sant Francesc, UD La Salle, CD Campos, Mallorca SAD i Atlètic Balears a 2a Divisió B, Tercera Divisió i totes les categories del futbol de formació. Destaquen especialment les seves 17 temporades en la categoria Juvenil Divisió d'Honor, acumulant gairebé 700 partits com a entrenador en categoria nacional.

A més, en el RCD Mallorca SAD va exercir les funcions de Director del Futbol Formatiu i ha realitzat funcions d'assessor en diferents equips professionals de LaLiga.

La seva trajectòria en la FFIB

Pep Sansó es va incorporar a la FFIB en 1996 amb l'arribada de Miquel Bestard a la presidència del Comitè d'Entrenadors, passant a ser director de l'Escola d'Entrenadors de la FFIB. Durant els cinc mandats de Miquel Bestard, Pep Sansó ha estat una figura clau en el dia a dia de la federació i la seva experiència en la gestió de diferents projectes en la FFIB, RFEF i UEFA li ha permès atresorar l'experiència necessària per a afrontar el repte de la presidència de la FFIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan puigros, fa dervers d'un any
El que no puc arribar a entendre.. es que un president d'una federació autonómica cobri més que el president del govern
Valoració:0menosmas
Per Tòfol, fa dervers d'un any
Pot ser tengui molta experiència als despatxos, però crec que aquest personatge és incapaç de còrrer de mig cap fins a l'àrea d'un camp de "fumbol".
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente