algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

L'adeu de Javier Aguirre

El mexicà Javier Aguirre complí amb l'objectiu i el Reial Mallorca aconseguí la permanència a Primera Divisió. En el tram final de la temporada, amb la Primera Divisió en joc, és indiferent el sistema tàctic, la bellesa del joc... només és important el resultat final, els punts aconseguits.

I el Mallorca d'Aguirre, que jugà amb cinc defenses en moltes jornades, assolí l'èxit i la temporada que ve jugarà a la màxima categoria del futbol espanyol.

Supòs que som un heretge, un desagraït, però no tenc cap dubte: Javier Aguirre hauria d'abandonar el Mallorca. No ho farà, però crec que és la primera gran errada de l'equip del futur. El mexicà es mereix un bon premi econòmic, el reconeixement del consell d'administració, una placa i un adeu amb grans aplaudiments.

Entenc que el Mallorca de la temporada que ve ha de menester un entrenador diferent, més valent i que faci possible que l'afició recuperi la il·lusió. És ben cert que els bons resultats fan reviure un mort, però també és vera que em sembla entre poc i gens probable que Aguirre faci una bona temporada. M'agradaria molt equivocar-me i que Aguirre triomfi la temporada que ve, però ara mateix em sembla quasi impossible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.