nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.68°
10°

Catalunya goleja Jamaica a Montilivi

Catalunya 6-0 Jamaica

La Selecció Catalana de Futbol s'ha imposat a la selecció de Jamaica amb un contundent 6-0 a l'Estadi de Montilivi de Girona. Els catalans han dominat el joc des del primer moment i tot l'equip ha pogut gaudir d'una gran diada de festa.

L'equip dirigit per Gerard López ha estat molt superior als seus rivals i han demostrat l'alt nivell del futbol català. Tot l'equip ha mostrat la seva millor cara, especialment Gerard Deulofeu que ja en els primers 45 minuts havia marcat el seu hat-trick personal i col·locat el 4-0 en el marcador. La resta de gols han arribat des de les botes de Marc Bartra, Ferran Jutglà i Javi Puado.

Des de la Federació Catalana de Futbol han confirmat a través de les seves xarxes socials que han assistit a Montilivi 6.124 espectadors.

Diverses personalitats del món de la política, de l'esport i la societat catalana han presenciat en directe el duel de la Selecció Catalana Absoluta a la llotja de Montilivi.

La llotja ha comptat amb la presència del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró; la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el president de la UFEC, Gerard Esteva; el president del Girona FC, Delfí Geli; el vicealcalde de l'Ajuntament de Girona, Quim Ayats; i el regidor d'esports de l'Ajuntament de Girona, Adam Bertran. Per part de Jamaica, el matx ha comptat amb la presència del cònsol de Jamaica, James Bradwell, i del president de la Federació Jamaicana de Fut bol (JFF), Michael Ricketts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
😂😂😂😂😂
Valoració:1menosmas
Per Spain 12 - Malta 0, fa dervers d'un any
Gooooool de Señoooooor.. arf, arf...en Flandes ha surtido el sooool,...arf, arf
Valoració:1menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Gran partido internacional entre dos equipos de dos grandes naciones punteras.
Valoració:0menosmas
Per xisco, fa dervers d'un any
Si las gradas estan vacias. Y eso que fueron politicos a hacer bulto. Vaya noticion, y vaya veerguenza
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente