algo de nubes
  • Màx: 13.32°
  • Mín: 7.77°
13°

El jugador del Mallorca Brian Oliván ha estat convocat per Catalunya per jugar a Girona contra Jamaica

La Federació Catalana de Futbol ha anunciat de manera pública la convocatòria pel partit amistós del pròxim 25 de maig a les 18.45 hores a l'estadi de Montilivi (Girona) contra Jamaica.

El seleccionador català, Gerard López, ha convocat el lateral del Reial Mallorca Brian Oliván, un jugador determinant durant tota la temporada en el club mallorquí i del qual s'ha estat especulant sobre la seva continuïtat en l'entitat vermella. Oliván s'ha apropiat de la banda esquerra del Mallorca i ha jugat 27 dels 37 partits que ha disputat l'equip, aportant un gol i una asistència en tota la temporada.

Algunes de les absències que més criden l'atenció són els jugadors del FC Barcelona, Gerard Piqué, Sergio Busquets o Jordi Alba, encara que l'equip és plagat de jugadors de primer nivell de les principals lligues europees. Entre ells destaquen els recents campions de Copa Marc Bartra, Héctor Bellerín, Edgar González i Álex Moreno.

Així mateix és destacable que només hi ha dos jugadors del FC Barcelona, en aquest cas són Òscar Mingueza i Riqui Puig. Dos jugadors que pràcticament no han tengut minuts durant la temporada.

El seleccionador català, Gerard López, ha estat l'encarregat de fer pública la llista de convocats i ha afirmat que «és un honor i un privilegi formar part de la família de la Federació Catalana de Futbol. La pandèmia ens ha parat molt i ara juguem el partit que teníem pendent el 2020». López ha explicat que «el darrer mes ha estat de molta feina, però sempre ho fem amb molta il·lusió. Els jugadors no tenen l'obligació de venir, però quan veus la seva total predisposició i il·lusió per jugar amb Catalunya s'agraeix molt. Senten els colors i la gran majoria debutarà el pròxim dimecres. S'ha de valorar la llista que portem, té molt de nivell».

Els 23 jugadors seleccionats són:

Dani Cárdenas LEVANTE UD

Héctor Bellerín REAL BETIS BALOMPIÉ

Marc Cucurella BRIGHTON & HOVE ALBION FC

Oriol Romeu SOUTHAMPTON FC

Marc Bartra REAL BETIS BALOMPIÉ

Riqui Puig FC BARCELONA

Dani Olmo RB LEIPZIG

Carles Aleñá GETAFE CF

Javi Puado RCD ESPANYOL

Gerard Deulofeu UDINESE CALCIO

Cristian Tello REAL BETIS BALOMPIÉ

Brian Oliván RCD MALLORCA

Edgar Badia ELCHE CF

Rubén Alcaraz CÁDIZ CF

Àlex Moreno REAL BETIS BALOMPIÉ

Sergi Gómez RCD ESPANYOL

Edgar González REAL BETIS BALOMPIÉ

Sergio Gómez ROYAL SPORTING CLUB ANDERLECHT

Gerard Gumbau ELCHE CF

Àlex Collado GRANADA CF

Salva Ferrer SPEZIA CALCIO

Òscar Mingueza FC BARCELONA

Arnau Martínez GIRONA FC

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisco, fa dervers d'un any
¡¡¡¡Cataluña contra Jamaica!!!! ¡¡¡¡¡Que partidazo!!! Se vera en abierto, o hay que suscribirse a GolTV?
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente