muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Son Bibiloni es prepara per a la fase d'ascens a 2a RFEF. Horaris i partits

Aquest dijous s'ha presentat en la seu de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) els enfrontaments del playoff d'ascens a la Segona RFEF del grup de les Balears que es disputaran a Son Bibiloni.

En aquesta fase d'ascens hi participen del segon al cinquè classificats de la Tercera Divisió de les Balears, el Manacor, el Poblense, el Platges de Calvià i el Llosetense. El primer va ser el Mallorca B i va aconseguir l'ascens directe.

Els quatre rivals que s'enfrontaran el segon contra el cinquè i el tercer contra el quart, han valorat les semifinals de la lligueta d'ascens que arranca aquest diumenge a Son Bibiloni i seran retransmesos en directe pel canal de la FFIB de Youtube.

El guanyador de la final d'aquest playoff competirà contra un altra guanyador d'un altre territori de l'Estat.

Aquest dijous han comparegut els quatre clubs davant els mitjans de comunicació representats pels seus entrenadors i els seus capitans. El president de la FFIB, Miquel Bestard, ha iniciat l'acte explicant que «es tracta de la màxima competició que organitza la FFIB, un campionat que estimam i que li donam la màxima importància, triant la millor seu possible segons els protocols de la RFEF, amb aquest acte de presentació i oferint el spartits en streaming. És la festa del futbol balear», apuntava el president.

Els horaris i partits de semifinals i finals són els següents:

- Diumenge 8 a les 12:00 hores Manacor-Llosetense

- Diumenge 8 a les 17:00 hores Poblense-Platges de Calvià

- Qui guanyi la semifinal passarà a la gran final diumenge dia 15 a les 12:00 hores.

Els tres partits només es podran veure en exclusiva pel Canal de Youtube de la FFIB, amb el periodista esportiu expert en futbol regional, Jaume Capó, en col·laboració amb la productora Balears Live, a dues càmeres i amb repeticions a les semifinals i a la final realitzada fins a 4 càmeres per veure i viure el gran espectacle.

Els clubs comptaran amb un repartiment d'entrades equitatiu que posaran a la venda durant la setmana als seus aficionats a les seves oficines, mentre que una hora i mitja abans de cada partit, a taquilles de Son Bibiloni hi haurà una venda limitada d'entrades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.