nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
20°

Jiménez vol convertir l'Estadi Balear en un fortí contra el filial del Reial Madrid

L'Atlètic Balears prepara la visita del Reial Madrid Castilla d'aquest diumenge a les 12.00 hores a l'Estadi Balear. La bona imatge dels mallorquins després de colejar el FC Barcelona B el passat cap de setmana ha augmentat la confiança de la plantilla, que afronta les darreres jornades de la temporada regular amb l'esperança i la convicció de mantenir-se en les posicions de playoff.

La bona notícia d'aquesta setmana ha estat la tornada als entrenaments d'Armando Shashoua, encara que de moment no és clar que pugui tornar a les convocatòries.

El tècnic blanc-i-blau, Eloy Jiménez, ha comentat als mitjans de comunicació que és clau «fer-se forts en els partits de casa» i més contra un rival que és en la mateixa situació que el conjunt mallorquí. També ha afirmat que «l'equip que guanyi i sigui regular poc a poc s'anirà distanciant de la resta». «Nosaltres ja hem tornat a tenir bones sensacions i coneixem la dificultat que té un filial d'un equip tan gran com el Reial Madrid, que té jugadors boníssims, però si estam en la nostra millor versió, amb la confiança dels darrers resultats, hem de fer del nostre camp un fortí», afirmava Jiménez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.