algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
18°

Patri Guijarro completa el trident de lesions mallorquines del Barça

La jugadora del FC Barcelona, Patri Guijarro, es va lesionar durant la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid en un històric partit que va batre tots els rècords d'assistència en un partit femení.

A causa de la lesió en els isquiotibials de la cama dreta, la mallorquina es perdrà els dos partits de la selecció espanyola contra Brasil i Escòcia. Després de les proves mèdiques d'aquest dijous, la futbolista haurà d'estar deu dies de baixa, per tant, podria estar en la llista de convocades després de l'aturada per partits de seleccions internacionals.

Guijarro va haver de ser substituïda en el minut 72 del partit del Camp Nou, i es preveu que estigui recuperada pel viatge a València del 16 d'abril i que pugui jugar les semifinals de Champions.

Després de confirmar-se la lesió, Guijarro s'uneix a les altres dues mallorquines de la plantilla, Mariona Caldentey i Cata Coll i a Lieke Martens, Asisat Oshoala i Bruna Vilamala, que completen la plaga de lesions de l'equip blaugrana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.