cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
20°

El Barça de les tres mallorquines no té sostre: Campiones de Lliga amb tots els partits guanyats

El FC Barcelona s'ha proclamat campió de la Primera Divisió 2021-22 després de golejar aquest diumenge a l'Estadi Johan Cruyff, en la vint-i-quatrena jornada, al Reial Madrid (5-0), un resultat que li permet alçar el seu setè títol de lliga i el tercer de manera consecutiva.

Amb aquest triomf, el conjunt blaugrana, que compta amb tres jugadores mallorquines, Mariona Caldentey, Cata Coll i Patri Guijarro, aconsegueix els 72 punts, que li permeten fer-se amb una renda de 22 sobre la Reial Societat i que fa insalvable la remuntada de les donostiarres en el que resta de temporada. Així, uneix un altre campionat més als aconseguits en 2012, 2013, 2014, 2015, 2020 i 2021.

Festival dominical al Joahn Cruyff. Les blaugranes han sumat una nova victòria davant del Reial Madrid (5-0) a casa, en un partit en què han desplegat el seu joc habitual, i han estat molt superiors a les blanques durant els 90 minuts.

Tot i el domini aclaparador, no ha estat fins als cinc minuts finals de la primera part que les blaugranes han obert la llauna. Alèxia Putellas, des de la frontal, ha encetat el marcador al minut 41. Només dos minuts després, al 43, la mateixa Putellas ha fet pujar el 2-0 amb què les de Giráldez han marxat al descans, en una jugada individual.

A la represa, la intensitat del Barça ha continuat i el Reial Madrid ha seguit sent un espectador privilegiat a peu de camp. Patri Guijarro al 60' ha fet pujar el tercer a l'electrònic del Johan Cruyff. Poc després, Babett Peter feia el quart en pròpia porteria, després d'una centrada de Patri Guijarro. A falta de cinc minuts pel final, Jennifer Hermoso ha posat el llacet al marcador amb el 5-0 definitiu.