algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

L'afició del Rayo Vallecano, en contra del nou entrenador de l'equip femení acusat de fer apologia de la violació

194151

L'afició del Rayo Vallecano s'ha rebel·lat contra la decisió del seu club de contractar com a nou entrenador de l'equip femení Carlos Santiso. El motiu és que el novembre passat va sortir a la llum un audio en el qual Santiso feia apologia de la violació.

En aquesta gravació, l'entrenador es dirigia a companys del seu equip fent referències al cas de l'Arandina, equip on dos jugadors van ser condemnats per abusos sexuals a una nena de 15 anys. A més a més, Santiso ha reconegut a la Cadena SER que ell és l'autor d'aquest àudio i ha al·legat que era «una conversa informal entre amics».

L'afició del Rayo ha rebutjat des del primer moment la contractació d'aquest entrenador i la Federació de Penyes del Rayo n'ha demanat la destitució immediata. Però malgrat que el rebuig és generalitzat, el seu president, Martín Presa, no té cap intenció de rectificar, ja que segons ha manifestat a la Cadena SER, «fitxem professionals i no persones».

Aquest és un episodi més en l'enfrontament obert entre l'executiva i l'afició. Per la seva banda, les jugadores del primer equip, que tenen una situació laboral complicada, han decidit mantenir-se'n al marge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.