algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.12°

Baralla violenta entre seguidors ultres del Mallorca i l'Espanyol

Aquest dissabte s'ha produït un enfrontament violent entrte seguidors ultres del Mallorca i de l'Espanyol, segons informa EuropaPress citant fonts de la Policia espanyola.

Aficionats ultres del Club Esportiu Mallorca i del RCD Espanyol de Barcelona s'han esbatussat després del partit de vuitens del campionat de Copa, disputat a l'estadi de Son Moix.

Segons les citades informacions, en el partit de futbol celebrat aquest dissabte entre el Mallorca i l'Espanyol de Barcelona hi ha hagut dos incidents.

En el primer, alguns aficionats del Mallorca han increpat al final del partit els aficionats de l'Espanyol. Poc després, en la part de darrere de l'estadi, hi ha hagut un segon incident. Una baralla entre diversos aficionats del Mallorca i de l'Espanyol. S'han produït lesions lleus entre els implicats.

Agents de la Policia espanyola han identificat i ha procedit a la imputació per delicte lleu i, o bé, sanció per la llei de violència en l'esport als individus que procedia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Deixau-los dur a terme les seves activitats, fa mes de 2 anys

Mentres se tupen entre ells no tupen als "comunistas, catalufos, feminazis, moros, negros, chinos" i damés gent d'aquests col.lectius que tant odien ells.

Valoració:0menosmas
Per Jo i un pastor, fa mes de 2 anys

Sí, però això també demostra lo crispade que està la gent, i si son ultras ja no hem parlem, aquesta gent els agrade més això que un bon berenar.

Valoració:0menosmas
Per Perdre el temps, fa mes de 2 anys

Ja són ganes de perdre el temps.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente