• Mín: 13.93°
17°

El Mallorca remunta a Ipurúa i passa a vuitens

Eibar 1-2 Mallorca

El Reial Mallorca remunta a Ipurúa i es classifica per vuitens de final de la Copa del Rei després de guanyar (1-2) a l'Eibar.

Després d'una primera part catastròfica, on el conjunt mallorquinista ha estat desaparegut, l'Eibar s'avançava en el marcador just abans del descans amb el gol de Gustavo Blanco.

Tot i això, tot canvià a la segona part, quan Luís García Plaza mogué fitxes i donà entrada a alguns dels més habituals. Valjent i Ruiz De Galarreta ja entraren d'inici, i el basc va ser protagonista des del primer moment.

Més endavant també entraren Ángel i Amath Ndiaye per acabar de capgirar el control del partit a favor dels mallorquinistes.

El gol de l'empat arribà quan Javi Llabrés remata un córner i la pilota acaba als peus de Josep Gayá que marcà a plaer.

El Mallorca continuà dominant durant tota la segona part, però no va ser fins al 82 quan, una altra vegada el jugador del filial, Llabrés, va centrar l'esfèric que rematà Ángel per marcar el definitiu 1-2.

L'Eibar acabà el partit bolcat a l'atac, fins i tot donà entrada al campió del món, Fernando Llorente, però en cap cas arribà a generar perill a la porteria defensada per Roman Riquelme.