algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

La jornada més decisiva de la Copa de Campions

Aquest dimarts torna la màxima competició europea i ho fa amb alguns enfrontaments clau.

El FC Barcelona es juga la classificació en aquesta quinta jornada de la Copa de Campions. Els catalans rebran el Benfica, amb qui varen perdre (3-0) a l'anada. Serà el segon partit de Xavi a la banqueta blaugrana. Després de renovar il·lusions i guanyar el derbi de Barcelona (1-0) en el Camp Nou davant l'Espanyol, el tècnic català ha assegurat a la roda de premsa prèvia que visualitza una victòria i que «és una oportunitat per estar a vuitens, millor pensar en positiu que en negatiu».

Encara que, probablement, el partit de la jornada es jugui a Manchester. El City de Guardiola rebrà al Paris Saint-Germain de Messi, Neymar i Mbappé. Els cityzens cercaran la venjança després de perdre (2-0) a la primera volta. A més, sempre que es retroben Messi i Guardiola és motiu d'estar pendents, i més quan està en joc la primera plaça.

Per altra banda, l'Atlètic de Madrid també té un partit complicat amb el Milà, que encara que sigui el darrer del seu grup, sempre és un rival difícil. Els madrilenys, que segueixen tercers, necessiten puntuar per agafar a la classificació a l'Oporto que es mesurarà amb el Liverpool, el líder del grup.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.