algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Torrecilla, futbolista mallorquina que va patir càncer, mostra alguns missatges rebuts: «derecho tendrás, pero pelo no, calva»

«Podeu jugar perquè totes sou igual de dolentes»; «el que dius és com si diguessis que et creixerà el pèl», «dret en tendràs, però pèl no, calba»; «ha de ser bona la perruqueria a la que vas»; «si remates de cap, la pilota lliscarà»; «és un monjo budista?»; «ser dona futbolista professional és súper fàcil amb el nivell que hi ha»...

Aquest són els comentaris insultats i denigrants que ha rebut, a les seves xarxes socials, la futbolista nascuda a Mallorca, Virginia Torrecilla.

Torrecilla ha fet públic un vídeo en el qual es poden llegir els insults i comentaris denigrants i on afirma que la mostra no és ni una quarta part dels que ha rebut. També diu: «no m'ha importat, però els faig públics perquè vegeu el tipus de gent que hi ha i ha mostrat el seu rebuig a aquests insults».

Virginia Torrecilla Reyes (Cala Millor, 4 de setembre de 1994) és una futbolista mallorquina, que juga en la posició de centrecampista. És internacional i ha jugat amb el Barcelona i l'Atlètic de Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carme Rodríguez, fa mes de 2 anys

No es pot denunciar, això? No és violència pel simple fet de ser dona?

Valoració:7menosmas
Per Son porqueria, fa mes de 2 anys

Amb aquests masclistes desgraciats, probablement d'ultra-dreta, el que s'ha de fer és ignorar-los i passar d'ells.
Enhorabona a Virginia Torrecilla per haver superat la malaltia i molta sort.
El pitjor que se pot fer amb aqursts desgraciats, és fer-los cas, perque son fems social i al fems que no se pot reciclar el tiram.

Valoració:12menosmas
Per Gabriel, fa mes de 2 anys

Aquests "machos" tan valentots, són uns residus que ni van al groc, ni al verd, ni al blau. Són el rebuig que ni els cucs es volen menjar.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente