algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El Govern limita a 5.000 espectadors vacunats l'aforament de l'estadi de Son Moix per al Trofeu Ciutat de Palma

El Govern ha autoritzat l'entrada de fins a 5.000 espectadors al l'estadi de Son Moix per presenciar aquest dissabte el partit que enfrontarà el Mallorca i el Càller en el Trofeu Ciutat de Palma.

Segons ha informat el club, la resolució de l'Executiu autonòmic autoritza l'augment de l'aforament fins a un màxim de 5.000 persones, amb l'obligatorietat de seguir les mesures de seguretat i sanitàries establertes per les autoritats competents.

Aquestes mesures inclouen l'ús obligatori de màscara, romandre assegut, mantenir la distància de seguretat --concretada en dos seients de separació entre cada aficionat o grup d'aficionats convivents-- higiene de mans i prohibició de fumar.

D'aquesta manera, es permet l'assistència com a públic a les persones a partir de 12 anys que acreditin documentalment pauta completa de vacunació (doble pauta o una en cas d'haver superat la Covid -19), haver passat la malaltia dins dels sis mesos precedents, PCR negativa en les 72 hores prèvies al partit o test d'antígens negatiu en les 48 hores prèvies a la trobada.

Per als menors de 12 anys, es permet l'entrada sense cap dels requisits anteriors, tan sols que acreditin que són menors de 12 anys, si bé es recomana sotmetre's a un test PCR o antígens, en cas de no haver passat la malaltia en els 6 mesos anteriors.

D'altra banda, el Mallorca realitzarà un sorteig de les localitats entre abonats i les entrades seran nominals i intransferibles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 2 anys

«amb l'obligatorietat de seguir les mesures de seguretat i sanitàries establertes per les autoritats competents»



¿...?

Valoració:-1menosmas
Per VERGONYA!, fa mes de 2 anys

5 000? D´això se´n diu limitació?
Llavors a córrer a omplir UCIS!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente