nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Polèmica pel tracte a la selecció nacional de Kosovo durant el seu partit a Sevilla contra l'equip de la Federació Espanyola de Futbol

Aquest dimecres s'ha disputat un partit de futbol entre l'equip de la Federació Espanyola de Futbol i Kosovo que ha tengut més impacte per les connotacions polítiques que per les esportives, ja que l'Estat espanyol encara no ha reconegut Kosovo com a Estat independent.

La Federació Internacional de Futbol (FIFA) ja havia advertit a la Federació Espanyola (RFEF) que no podia cometre cap irregularitat amb els himnes ni el desenvolupament del partit. La RFEF s'ha plegat a les ordres de la FIFA i ha mantengut les formes.

En canvi, la televisió pública espanyola, TVE, sí que ha rebut moltes crítiques pel tracte que ha brindat al conjunt kosovar.

Des de les xarxes socials s'ha criticat el menysteniment que ha tengut la retransmissió de Televisió Espanyola amb la selecció balcànica. A més de referir-se a la selecció kosovar com a «l'equip de la federació de Kosovo», un dels fets que més ha indignat a molts espectadors ha estat que les inicials del marcador de Kosovo s'hagin fet amb minúscules, a causa que el govern espanyol no reconeix aquest país dins del marc internacional des que es va independitzar de Sèrbia.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per una lliçó mal apresa, fa 7 mesos

Els mitjans pañols, servidors del règim del 40, pensen que fent receptes infantils, com posar Kossovo en minúscula, obviar l´escut kossovar o d´altres nenades, aconseguiran qualcom. Si pensen això és que són molts curts.
Es fan trampes al solitari i en surten convençuts que quanyen. Si es pensen això és que són molt poc professionals.
Són com nens de parvulari. Ara, de càstig, entendrien molt bé que algú els fes copiar mil vegades "los derechos humanos están para respetarse". I com a bons alumnes del règim ho copiarien els cops que fes falta. Ineptes obedients del franquisme.

Valoració:2menosmas
Per un orgull mal entés, fa 7 mesos

EpaÑa se sent ferida en l´orgull ? de quin orgull parlen ?De un país europeu amb la taxa d´atur més alta ?
El de no voler reconeixer una nació autodeterminada ?
El de ser un país on es premia la corrupció i l´enxufisme ? El de ser el país europeu més multat per la UE ?
El ser l´únic país europeu que frueix visionant com maten animals amb la màxima crueltat ?
El país europeu amb més feixistes d´Europa ?
El país amb més intervenció de la judicatura en el poder executiu ?
El país europeu on es premia als atonyinadors d´avis i gent quan vota democràticament ?
Un país que té a la família del cap de l´estat amb les conductes més ilegals i antisocials europees ?
.......
Aquest orgull de ser espanyol sembla una mica raret, no ?

Valoració:16menosmas
Per I tant, fa 7 mesos

Las Naciones Unidas reconocen a 193 estados soberanos; a Kósovo solo lo reconocen 90, o sea el
47 por ciento de dichos estados.
Naturalmente, que no somos iguales. Sin restar nada a nadie. Ellos, ocupan un pequeño espacio de 10.000 kilómetros cuadrados (tres veces Mallorca para tener una idea), menos de dos millones de habitantes y sin salida al mar.
Lo dicho, no somos iguales. Sin perder el respeto a nadie.
Un nuevo pasteleo de Estados Unidos, como juez eterno.

Valoració:-10menosmas
Per CATALUNYA sencera (continental i insular), fa 7 mesos

I tot això ho fan per por de la independència del nostre país: CATALUNYA.

Valoració:17menosmas
Per pica-pica, fa 7 mesos

és un cop baix a l´orguyo ejpañó, eh que sí Emigrante & Mallorqui & adlateres ?L´haver de jugar d´igual a igual amb un poble autodeterminat, deix les tesis ejpañoles pengim penjam veritat ?, i pica, pica, eh ? ...Ei ... !, que tan sols és qüestió d´anar-s´hi acostumant ! ...

Valoració:18menosmas
Per Fa rialles, fa 7 mesos

És infantil, és absurd, és ridícul i és com fer l'astruç, que amaga el cap quan veu el que li fa por.,

Valoració:16menosmas
Per La pregunta, fa 7 mesos

La pregunta fonamental que ens hem de fer és: No havíem quedat que ara a Espanya hi governa el Gobierno més d'esquerres de la història que és el Gobierno que controla la televisió pública?

Valoració:12menosmas
Per Magí, fa 7 mesos

A la pantalla de la televisió espanyola que transmetia el partit, el marcador posava les inicials d'espanya (ESP) en majúscules i les de Kossovè (kos) en minúscules. Ridícul i infantil.

Valoració:13menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 7 mesos

Un altre motiu perque l'esquerra sobiranista no es plegui al jacobisme pro serbi i pro rus. L aliat es l Atlantisme, com el Regne Unit

Valoració:9menosmas
Per Francesc Mas, fa 7 mesos

El principal problema que veig amb això és el fet de negar la realitat. És igual quina sigui la opinió del Gobierno sobre Kosovo, els agradi o no és independent i no reconèixer-ho és no admetre la realitat. És com això de reconèixer Guaidó com a president de Veneçuela: t'agradi més O menys, qui hi mana és Maduro

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris