muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

Joan Laporta arrasa a les eleccions i tornarà a ser president del Barça

Joan Laporta ha guanyat les eleccions a la presidència del FC Barcelona. L’expresident tornarà a dirigir el club fins el 2026 després d’aconseguir una victòria claríssima davant els altres dos candidats, Víctor Font i Toni Freixa.

Joan Laporta ha guanyat les eleccions a la presidència del FC Barcelona. L’expresident tornarà a dirigir el club fins l'any 2026 després d’aconseguir una victòria claríssima davant els altres dos candidats, Víctor Font i Toni Freixa.

Amb un 99% escrutat, Joan Laporta ha arrasat. L'expresident obté un 57,6% de vots, Víctor Font, un 31,8%, i Freixa, un 9,1%.

Els tres candidats s'han trobat una vegada s'han conegut els resultats de les eleccions a la presidència. Laporta, Font i Freixa s'han saludat esportivament i s'han felicitat mútuament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ésclar, fa mes de 3 anys

encara hi ha molts ´paÑuelos de a pié´ que creuen i desitgen que el real madriz ho ha de guanyar tot, costi el que costi, encara que s´hagin de comprar els àrbitres, i altres mandangues pútrides.

Valoració:-1menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

El Laporta i companyia que se n´enterin que hi ha un equip de bàsquet. un altre de handbol, un altre de hockey, un altre de futbol sala, un altre de... fan fàstic només parlant sempre de futbol i prou, són patètics. Què deuen pensar els entrenadors i jugadors d´aquests equips veient com s´els ignora. Quina merda de gent . Ara acaben de dir per tv3 que el Laporta s´ha reunit amb el Gasol, però si fa una eternitat que ens va deixar plantats.

Valoració:1menosmas
Per El senyor Laporta és independentista, fa mes de 3 anys

Possiblement no tenguin cap competència, dins l'àmbit dels equips de futbol, però així i tot, no m'extranyaria que qualque tribunal espaÑol, o fins i tot la Junta Electoral declaràssin nules aquestes eleccions.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente