muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Torna el futbol al nou 'Visit Mallorca' estadi'

El 'nou' Visit Mallorca Estadi -ja sabem que el turisme mana- va acollir ahir el retorn del futbol de Primera Divisió a Mallorca. I no amb un partit qualsevol, sinó amb un d’aquells pels quals qualsevol equip i afició volen estar a Primera Divisió: la visita del líder de La Liga, el Barça.

El primer partit després de l’aturada obligatòria per la pandèmia mundial de la Covid-19 a l’estadi de Son Moix es va jugar, tal com indiquen les autoritats sanitàries, sense públic a la grades, deixant un ambient fred i poc habitual en un estadi de futbol d’aquest nivell. Si bé ja n’havíem vist algun per la televisió en circumstàncies similars, no deixa de sorprendre poder escoltar els comentaris dels futbolistes i dels entrenadors, tapats abans per la veu discordant dels aficionats i ara per unes veus enllaunades, artificials i pertorbadores que no faciliten l’assimilació del ‘nou’ futbol.

Per cert, que només uns pocs periodistes varen tenir la possibilitat d’accedir a l’estadi per poder fer la seva feina i la gran majoria va haver de mirar el partit per la televisió. En canvi, un espectador va poder saltar al camp de joc sense que ningú li ho impedís. La sanció al club local serà exemplar.

El Mallorca, contra les possibilitats que indica la classificació, volia repetir la gesta que va aconseguir amb l’altre 'gran' de La Liga, el Real Madrid.

Res més lluny de la realitat. Sobre la gespa, un Barça a mig gas, va derrotar el conjunt dirigit per Vicente Moreno sense gaire esforç. Dos gols a cada part: Arturo Vidal, quan no havia fet més que començar el partit i Braithwaite, que es va estrenar amb la samarreta blaugrana a la primer i Jordi Alba i, com no, Messi, a la segona, varen certificar la victòria dels catalans. El Mallorca, en canvi, només va inquietar el porter alemany del Barça en un parell d’arribades del japonès Take Kubo. 0-4 final i tots els gols celebrats saltant-se la ja protocolària distància social.

Així s’ha reprès el campionat per al Mallorca a qui li espera un tram final molt complicat si vol mantenir la categoria. En aquest temps, com a mínim, quedarà clar el missatge: Visit Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 3 anys

Els politics dels partits forasters son els que no están a la altura que toca.

Valoració:4menosmas
Per jo mateix, fa mes de 3 anys

Qualsevol llengua les va be manco sa nostra pròpia.............."VISIT" MALLORCA.........."REAL CLUB DEPORTIVO" MALLORCA,
Es veu que sa nostra llengua no està a l'altura que toca

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente