algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

L'Atlètic Balears manté la nomenclatura en castellà d''Estadio Balear' i genera polèmica a les xarxes

El president del club ha decidit mantenir la denominació en castellà del nou estadi. | ATB

L'Atlètic Balears ha culminat aquesta setmana la col·locació de la nomenclatura oficial en la seva façana, escrita en castellà, i que es pot observar des de la Via de Cintura. A la nit està il·luminada. Sobre la façana es pot llegir 'Estadio Balear', a més de 'Proa Group' (patrocinador principal de club) i 'Agon Lunos' (empresa del màxim accionista i propietari).

El fet que el club mantingui el nom del reformat estadi en castellà ha generat una llarga polèmica a les xarxes socials. Davant aquestes crítiques, el club ha assegurat que «la propietat ha apostat per mantenir el nom original del camp, 'Estadio Balear', tal com es va inaugurar el maig de 1960 i es va mantenir fins a la seva clausura el 2013, sense que ningú mai ho canviés. Per aquest motiu, pel simple fet de mantenir el nom inicial, el president ha decidit que es digui 'Estadio Balear'».

En aquest sentit, el club també ha volgut aclarir que «fomenta, respecta i fa servir les dues llengües oficials a l'hora de comunicar-se, tant la llengua catalana pròpia, com la de l'Estat (combinant-les en diferents missatges) i així mateix, en la seva aposta per l'expansió de la marca ATB, puntualment en anglès i alemany com fan moltíssims equips de qualsevol esport».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

Ni s'estadi ni crec que tampoc es nom des mateix club, i estam parlant de s'equip des poble! Això no s'entén. Sobre la UD Ibiza, reiterar es comentari d'en Marc, que no fa servir es català per res, començant per sa megafonia, per oposició fins i tot al Mallorca, que, tot i ser s'equip des terratinents, sí que el fa servir

Valoració:4menosmas
Per i tant, fa mes de 4 anys

Menos ortografía y más pisar el ESTADIO. Lo que necesita el Atlético Baleares, es dinero para ir progresando y pagar a sus jugadores, aunque sean forasters. Los dioses de la gramática, no sirven para nada.

Me gustaría saber cuántos de vosotros tenéis el carnet de socio.

Valoració:-7menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Per això tenim uns equips tan baraters, que no fan honor a la nostra terra.
El dia que tots estimen la nostra terra i ens sintam orgullosos d'ella, enlloc de sentir complexes per no ser forasters uns, i altres voler invadir la i fer la sucursal del seu poble d'origen , tindrem uns equips tan bons com el Barça, Real Madrid, Atlètic de Bilbao i altres.

Valoració:6menosmas
Per idò sí, fa mes de 4 anys

Ens manquen grans dosis de dignitat.

Valoració:8menosmas
Per barrufet, fa mes de 4 anys

-Colonització forastera "on fire", i aixó no hi ha qui ho pari,...….mirau si som rucs.

Valoració:10menosmas
Per VOXIFERANDO, fa mes de 4 anys

Com en temps de Franco: ESTADIO BALEAR
Res ha canviat.

Valoració:18menosmas
Per Nofret, fa mes de 4 anys

El menyspreu a la cultura, la història i la llengua d'un poble, es una eina molt ùtil per a fomentar les desigualtats i les posicions antidemocratiques.

Valoració:13menosmas
Per Ja ho val!, fa mes de 4 anys

EMAYA, AEROPUERTO DE PALMA DE MALLORCA, ESTADIO BALEAR, etc.

Valoració:16menosmas
Per Marc, fa mes de 4 anys

És evident la caiguda en l'ús del Català als clubs esportius. Els tres més grans, al meu parer, RCD Mallorca, ATB i UD Eivissa, no utilitzen quasi aquesta llengua a les xarxes socials ni enlloc. Aquest tercer equip, no l'utilitza en res de res. Ni el nom oficial ni les xarxes ni res.

Valoració:23menosmas
Per jon, fa mes de 4 anys

algún foner??

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente