algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

Serra Ferrer: "Vull demanar disculpes, perdó a l'afició"

El màxim accionista no confirmà la seva continuïtat i digué que "ho hem d'analitzar i xerrar"

Llorenç Serra Ferrer va donar la cara i oferí explicacions en acabar el partit. "És un moment molt dur, molt complicat. Vull demanar disculpes, perdó pel disgust que hem donat a l'afició. Els hi vull donar les gràcies pel seu comportament. Ens han donat una lliçó. Han estat molt per damunt nosaltres. Hem de fer feina, més que mai, per intentar tornar l'equip a Primera el més aviat possible", explicà el màxim accionista i president en funcions del Reial Mallorca.


Respectes les causes del descens, Serra reconegué errades i explicà que s'ha de treballar el més aviat possible per retornar a Primera. "Hem de tenir una mica de calma. Hi ha hagut errades que han tingut molta transcendència. En un equip de futbol hi ha molts factors. Hem d'assumir errades, reconèixer les errades. Hem de ser tan dignes com l'afició, que ens ha donat una lliçó. Des d'ara mateix, hem d'intentar recuperar la Primera Divisió".


Respecte el seu futur, Serra Ferrer no confirmà la seva continuïtat al capdavant del Reial Mallorca. "Jo tenc part de culpa. Aquest anàlisi el faré com a mallorquí, com a mallorquinista, com a director esportiu i com accionista", digué, i es referí també a la situació de confrontació accionarial. "Això s'ha de compondre. Ho hem de xerrar. Les accions marquen i manen, però hem d'actuar amb responsabilitat". Tancant aquesta qüestió, Serra fou clar: "Ho hem d'analitzar i xerrar".

"Quan hi ha una Lliga de 38 partits, i estàs entre els tres darrers, és perquè has fet coses malament. La Lliga ens ha donat oportunitats, però no n'hem sabut o no hem pogut. Ens ho mereixem. Estam trists i fotuts", acabà dient.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.