algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Manzano: "Hem estat a un gol de la carambola"

El tècnic andalús no confirmà el seu adéu del Reial Mallorca i recordà que l'equip ha sumat 19 punts en 16 jornades des de la seva arribada

Gregorio Manzano comparegué a la sala de premsa de Son Moix en companyia del seu equip tècnic. No confirmà el seu adéu del Reial Mallorca, però tothom dona per segur que ahir dirigí per darrera vegada al Reial Mallorca.
"Avui és un moment trist per tots, especialment per Mallorca. No hem pogut aconseguir la meta.

Els futbolistes estan abatuts, trists. És un moment dur. Hem estat a un gol de la carambola. Al manco, s'ha de considerar que hem lluitat fins el darrer minut per aconseguir l'anhelada permanència", explicà l'encara tècnic del Mallorca.

L'entrenador andalús assegurà també que no es penedia d'haver fitxat pel Mallorca. "No em penedesc d'haver vingut al Mallorca. Hem posat tot el què hem pogut i més per intentar-ho. El grup de feina no ha pogut aconseguir la meta que ens havíem proposat. Era un repte difícil. Vaig venir amb totes les ganes del món i el primer que ho lamenta som jo", afirmà, i afegí que "des del punt de vista professional acaba la meva etapa en el Mallorca. Ara, parlaré amb Serra i veurem quin és el futur", malgrat que és obvi que no continuarà.


Interrogat sobre la seva responsabilitat en el descens, Manzano assegurà que no vol eludir la seva, però recordà que l'equip ha sumat 19 punts en 16 jornades des de la seva arribada. "Tenc la meva responsabilitat. Nosaltres, en setze jornades hem sumat denou punts. La nostra mitjana de puntuació hagués estat de permanència. Els números, en tot cas, són insuficients. Ara bé, no en vull llevar cap responsabilitat", acabà assegurant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.