cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

La darrera porta cap a l’esperança

El Mallorca es juga la darrera oportunitat de continuar amb vida en la lluita per la salvació davant un Llevant sota l’ombra de la sospita i amb els deures fets. Geromel i Anderson es perfilen com la parella de centrals

El Mallorca es troba avui davant la darrera porta que du a l'esperança de mantenir la condició d'equip de la màxima categoria en el duel que l'enfrontarà a un conjunt sota l'ombra de la sospita, el Llevant. Els vermells han deixat que es tancassin molts portals que haurien permès fer camí cap a la salvació molt abans, fet que els ha portat a convertir-se en el pitjor conjunt del campionat. De tota manera, la competició els ha mantingut amb vida i un triomf contra els granota canviaria radicalment els ànims d'una afició que ja ha començat a perdre la fe en les possibilitats del quadre dirigit per Gregorio Manzano.

El tècnic, que es posà el vestit de Luis Aragonés en una roda de premsa en la qual va afirmar que "podem guanyar i ho hem de fer", sap que no té marge d'error. Tot allò que no impliqui sumar els tres punts serà un fracàs i abocarà el conjunt a l'abisme del descens.

La principal preocupació del tècnic són les baixes en defensa. Amb Bigas i Antonio López lesionats, Nunes i Anderson entre cotons i Luna fora per decisió tècnica (Miño i Pereira també quedaren fora), es preveu que Manzano opti per formar un eix defensiu amb el qüestionat Geromel i el seu compatriota Anderson. Kevin ocuparà el lateral esquerre.

La sagnia defensiva ha estat el gran llast d'un equip que és el més golejat de la Lliga (67 dianes en contra). La poca seguretat que transmet Geromel i el nerviosisme amb el qual juga Anderson haurien de desaparèixer per evitar que el conjunt se'n contagiàs.

L'encert de Giovani també serà determinant. El mexicà és la referència i el far del conjunt, per la qual cosa és imprescindible que estigui inspirat perquè l'equip tingui la claredat ofensiva necessària per tombar un equip rocós i amb experiència com el valencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per barralot, fa mes de 10 anys

Es s'equip mès golejat de primera, segona y segona B (quatre grups). I n'hi ha tan bossots que donen sa culpa an es àrbitres.

Valoració:4menosmas
Per Guiem Colom, fa mes de 10 anys

I el Zaragoza está gonyant per dos a zero. A segona, barrals.

Valoració:3menosmas
Per Fort!, fa mes de 10 anys

El Mallorca s´ha fetr gonella i per això li va tan malament.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente