nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Manzano torna al Mallorca del seu “cor”

El de Bailén fou presentat ahir per Llorenç Serra Ferrer com l’entrenador encarregat d’aconseguir la permanència. Signà fins a final de temporada i si assoleix l’objectiu s’ampliarà la seva vinculació amb l’entitat una campanya més

21762
Un feliç i content Gregorio Manzano, devora Serra Ferrer en l'acte de presentació de l'andalús com a nou tècnic del Reial Mallorca. | J. Torres.

Gregorio Manzano Ballesteros (Bailén, 1956) ja és, una altra vegada, l'entrenador del Reial Mallorca, el club del seu "cor". Ahir migdia fou presentat per Llorenç Serra Ferrer com l'encarregat de portar un equip a la deriva a la permanència a la Primera Divisió, una missió per la qual l'andalús se sent sobradament preparat. Manzano signà fins a final de temporada i, si aconsegueix salvar l'equip, la seva vinculació amb l'entitat s'ampliarà fins al juny de 2014.

El tècnic, que afronta la tercera etapa al capdavant de l'equip, desembarcà sense el seu inseparable Gonzalo Hurtado. En aquesta nova etapa, serà l'exjugador José María Mami Quevedo el seu segon entrenador. Els clàssics Joan Mesquida, com a entrenador de porters, i Antoni Servera, com a preparador físic, continuen formant part de l'equip de treball de Manzano en aquest nou capítol com a tècnic vermell.

Manzano, que es mostrà "orgullós" que el club del seu "cor" hagués pensat en ell per assolir la salvació, va destacar que se sent amb la mateixa il·lusió que el primer dia que es va vestir amb un xandall per dirigir un conjunt de Primera. "Em sent com el primer dia que em vaig posar el xandall, a Sòria fa 13 anys dirigint el Valladolid. Això és ca meva, el meu cor és aquí, perquè són molts anys, molts partits, moltes emocions i moltes coses viscudes, bones i menys bones. Estic molt agraït al Mallorca perquè m'hagi cridat per sortir d'aquesta situació", explicà un entrenador que no tem la reacció d'una afició que el rebé amb una sonora xiulada la darrera vegada que va trepitjar Son Moix com a tècnic del Sevilla. Així, no dubtà que l'afició vermella sabrà discernir la transcendència del moment i donarà suport a l'equip.

"No tem un ambient hostil a l'estadi, perquè en els darrers 16 anys els seguidors han sabut estar amb el club i el conjunt a les bones i a les males. L'afició és sàvia i sobirana, sap el que ens hi jugam tots i que al capdavant de l'equip ve una persona que no ha de demostrar la seva capacitat", explicà. A més, recordà que arriba amb l'aval que li ofereixen els seus nombres com a entrenador del Mallorca, "parlen per si sols".

En aquest sentit, apuntà que la clau per aconseguir la permanència serà fer memòria. Manzano ja va salvar l'equip la temporada 2005/06 amb molts dels futbolistes que actualment formen de la plantilla, per tant, no es troben "davant una situació nova".

"Conec la plantilla i té capacitat, qualitat i compromís per quedar a Primera. Hi ha jugadors que ja ho feren, no és una situació nova. Hem de recordar com en sortírem i com ho férem. No hi ha res impossible", sentencià.
Manzano volgué que la demanda que té interposada contra quatre exdirigents de l'entitat no interfereixi en la nova etapa. Així, afirmà que "no té res a veure amb el club; la demanda anava dirigida contra les persones que el dirigien en el moment en què entrà en concurs de creditors".

Per la seva banda, Llorenç Serra Ferrer, crític amb Manzano quan arribà a la planta noble de Son Moix l'estiu de 2010, agraí a un entrenador que "ha escrit part important de la història del club" la seva predisposició a ajudar.
"Vull donar-li les gràcies perquè ha sabut entendre que és un moment difícil i que podia sumar. Li vull desitjar tota la sort possible perquè la seva sort és la nostra. Estic convençut que entre tots farem que el Mallorca quedi una temporada més a Primera", digué.

Serra deixà de banda els retrets i les demandes i explicà que els motius que el portaren a decidir-se per Manzano com a substitut de Caparrós foren de caire tècnic. "Manzano ha vingut per dirigir uns futbolistes que han de competir en una situació límit. Les altres qüestions, no és el moment ni el lloc de debatre-les. Per l'experiència que tenc, crec que és la persona adequada perquè coneix la Lliga, el planter i les circumstàncies que travessa", sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Jaumet Barralet, fa mes de 11 anys

Ginjoler: a sa majoria no mos cau bé en Pomera, i no tenim sa culpa de que firmàs es manifiesto aquest, ni que mos fes altres putades més grosses que tots sabem. FORÇA MALLORCA! I TOTS A ANIMAR EN ES CAMP!

Valoració:2menosmas
Per xaume, fa mes de 11 anys

Lo que interessa ara és mirar de treure es carro endavant i deixar-mos de pardalades.
S'institució està per damunt ses persones, i dins es món de's futbol lo que conten són els punts.

Valoració:3menosmas
Per miquel_, fa mes de 11 anys

HEM D'ANAR AL CAMP. I allà fer la protesta perquè la vegi tot el mon. Hem d'estar d'esquenes al camps el 1r minut de partit. I repetir el gest a cada gol del Mallorca

Valoració:-1menosmas
Per Ginjoler, fa mes de 11 anys

S'ha d'ésser ben cap de fava per pensar que l'he jutjat professionalment.

Valoració:2menosmas
Per bernadet, fa mes de 11 anys

S'ha d'esser ben capdefava per a fixar-se en la ideologia d'un entrenador a l'hora de jutjar-lo professionalment.

Valoració:0menosmas
Per Bernat, fa mes de 11 anys

Vagi per davant que a mi en Manzano no m´agrada gens, pero ara mateix si ens treu de la merda, més igual, com si fos el mateix gendre de n´Aznar..o N´Urdangarin

Valoració:3menosmas
Per Ginjoler, fa mes de 11 anys

Aquest tipo a la seva anterior estapa a Mallorca, mentrés viva entre mallorquins va firmar el "Manifiesto por defensa de la lengua española" promogut per UPyD.

Mallorca a segona!!!

Valoració:0menosmas
Per PEP, fa mes de 11 anys

A segona directes¡¡¡¡ fiu fiu

Valoració:6menosmas
Per ex-mallorquiinista??, fa mes de 11 anys

Un mallorquinista que se acaba de fer el Baleares.... Pandiani vs Manzano? Me qued amb en pandiani.. jajajaj

Valoració:1menosmas
Per Un més, fa mes de 11 anys

@ t

Ho podem provar això de remar, perquè de futbol ni amb pomeres ni albarcoquers hi ha res a fer.
Hi ha Federació Balear de Rem?

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente