nubes dispersas
  • Màx: 17.55°
  • Mín: 8.69°
17°

Injecció de reforços per sortir del coma

Caparrós es juga la seva continuïtat a la banqueta del Mallorca davant la Reial Societat amb l’entrada a l’onze dels dos darrers fitxatges, Tissone i Hutton. Antonio López podria tornar a la titularitat després de la seva lesió

21748
Amb l’entrada de l’escocès Hutton al lateral dret, N’Sue avançaria la seva posició fins al centre del camp. | P. BOTA

El Mallorca ha de reaccionar. Després de sumar sis punts dels darrers 48 disputats i quedar enfonsat a la penúltima posició amb tan sols 17 punts, els de Joaquín Caparrós no es poden permetre posposar més la victòria, si volen continuar mantenint les opcions de permanència, i el tècnic, el seu lloc a la banqueta de l'Iberostar Estadi. Amb les constants vitals pràcticament apagades i en estat de coma després d'una ratxa de resultats nefasta, Caparrós cercarà amb la inclusió a l'onze dels dos darrers reforços, Alan Hutton i Fernando Tissone, una injecció d'energia que permeti reactivar l'organisme vermell i obtenir la medecina del triomf en la nova final cap a la salvació que disputen avui davant un equip que travessa un dolç moment de forma, la Reial Societat.

Amb el crèdit pràcticament exhaurit, Caparrós intentarà prorrogar la seva validesa apuntalant un equip que en els darrers tres partits ha rebut nou gols. Cal apuntar que en aquestes darreres jornades el Mallorca ha mostrat un millor aspecte. De totes maneres, la millora relativa experimentada amb els tractaments aplicats no ha permès a l'equip obtenir resultats per abandonar la unitat de cures intensives de la classificació. A més, visita Anoeta, un estadi on els vermells fa cinc temporades que no guanyen (la darrera victòria data de la temporada 2003/04).

Així, tot i els pocs entrenaments que han completat amb els seus companys, Hutton i Tissone ja debutaran amb la camiseta vermella. La inclusió dels dos futbolistes oferirà una major contundència defensiva i més solidesa a l'esquadra de Caparrós. L'argentí deixarà Pep Lluís Martí a la banqueta i serà el substitut del sancionat Tomás Pina. Una altra opció, menys probable, seria que es decantàs pel trivot i juntàs Márquez, Martí i Tisso a la medul·lar.

L'escocès debutarà a la Lliga espanyola formant una rereguarda inèdita amb Geromel, Nunes i el recuperat Antonio López. L'exjugador de l'Atlètic de Madrid té molts números per ser titular, per la qual cosa Kevin (Bigas està lesionat), malgrat les seves solvents actuacions, serà a la banqueta. Aouate i Arizmendi, per lesió, i Ximo, per decisió tècnica, quedaren fora de la llista de denou futbolistes que Caparrós desplaçà a Sant Sebastià.

Toni Luna també està previst que sigui titular. Després de complir la sanció per l'expulsió que patí contra l'Espanyol, tornarà a situar-se com a interior esquerre. Això convertirà Pereira en suplent. N'Sue, que s'havia convertit en lateral dret, avançarà la seva posició, mentre que Gio i Víctor ocuparan la punta d'atac. Hemed en serà el damnificat.

Per la seva banda, el tècnic de la Reial Societat, Philippe Montanier, no podrà disposar de De la Bella ni de Markel Bergara, per sanció, ni de Zurutuza ni de Mikel González, per lesió. Destaca el retorn a la llista de l'algerià Liassine Cadamuro.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.