nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

La victòria com a únic remei

Després de més de quatre mesos sense guanyar a Son Moix, el Mallorca afronta la primera de les deu finals que li resten a casa per assolir la salvació davant el Màlaga. Calatayud serà el substitut d’Aouate a la porteria

La victòria davant el Màlaga és l'únic remei que té el Mallorca per alleujar la seva crítica situació. Els de Joaquín Caparrós, immersos en la zona de descens amb només 17 punts, afronten la primera de les deu finals que els resten a casa per intentar assolir la permanència davant un rival que no travessa el seu millor moment, després de tres jornades sense guanyar en Lliga i després d'haver estat eliminat de la Copa del Rei.

El Mallorca ha de reaccionar ja. Amb les constants vitals pràcticament apagades després de més de quatre mesos sense guanyar a casa (el darrer triomf que va veure l'afició vermella va ser el 23 de setembre passat contra el València) i havent obtingut únicament sis dels darrers 45 punts disputats, sumar els tres punts s'ha convertit en una necessitat vital per alimentar les opcions de permanència, obtenir una injecció de moral i confiança i evitar que el crèdit de Joaquín Caparrós a la banqueta s'esgoti definitivament.

I és que una altra derrota deixaria el tècnic d'Utrera amb la corda al coll. Malgrat gaudir del suport de la majoria del consell d'administració i de bona part de l'afició, una nova desfeta originaria una situació insostenible que segurament acabaria amb la seva etapa com a entrenador mallorquinista.

Durant tota la setmana, des del club s'han llançat missatges d'unió que han estat recollits per una Federació de Penyes que ha organitzat una rebuda a l'equip perquè noti el seu alè ja des d'abans de l'inici del duel. La solidaritat i la implicació de tot el vestidor i la connivència amb l'afició són fonamentals per fugir de la crema de l'infern de Segona.

Davant aquest crucial enfrontament, Caparrós no podrà disposar del seu porter titular, Dudu Aoaute. El tècnic avançà que Calatayud serà el seu substitut en un onze que podria ser la versió més ofensiva de Caparrós. L'entrenador, que tampoc no podrà comptar amb la darrera incorporació, Luna, sancionat, ni amb els lesionats Arizmendi, Antonio López, Joao i Uche, i que no cità cap membre del futbol formatiu, podria apostar per fer tornar Hemed a la punta d'atac. Això faria que Gio es desplaçàs a l'esquerra i Pereira se situàs a la dreta, amb Víctor com a segona punta. L'altra alternativa amb la qual experimentà durant la setmana el tècnic va ser la del trivot, la qual tampoc no es pot descartar, ja que va ser el sistema que anotà el darrer triomf en el llibre de registres vermell (contra el Betis).

Per part seva, el Màlaga de Manuel Pellegrini arriba amb la intenció de retrobar-se amb una victòria que els tornaria a situar de ple en la lluita per les posicions de Lliga de Campions. El tècnic, que espera que el desgast de la Copa no passi factura, recupera Isco i podrà disposar de les darreres incorporacions de l'equip: el central Diego Lugano i el migcampista brasiler Lucas Piazón. Baptista, per lesió, i Buonannote, Seba i Onyewu, aquests tres últims per decisió tècnica, quedaren fora de la llista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.