nubes dispersas
  • Màx: 18.87°
  • Mín: 13.93°
18°

Un dilema a la porteria

La lesió de Dudu Aouate obre l’interrogant de qui en serà el substitut: Juan Calatayud o Rubén Miño. Joaquín Caparrós només donà l’oportunitat al primer en l’intranscendent duel de Copa a Sevilla

22108
Calatayud encara no ha debutat aquest curs. | C.M.

Joaquín Caparrós té un dilema a la porteria del Mallorca. La lesió que patí Dudu Aouate en l'enfrontament contra l'Espanyol, la qual el mantindrà allunyat dels terrenys de joc almenys quatre setmanes per l'esquinç de grau II del lligament lateral intern del genoll dret que l'obligà a retirar-se de l'estadi de Cornellà, ha obert un interrogant sobre quins dels dos porters suplents ha de ser l'encarregat de suplir l'israelià: Juan Calatayud (Màlaga, 1979) o Rubén Miño (Cornellà de Llobregat, 1989).

Si el Mallorca no en tenia prou amb la dramàtica situació que travessa i que l'ha portat a les portes de l'abisme a Segona després de només sumar sis dels darrers 45 punts en joc, ara s'hi suma el canvi a la porteria, una de les posicions més sensibles de l'equip.

L'entrenador vermell ha demostrat, d'ençà que ha començat la temporada, que no confia en cap dels dos porters. Ni en la Copa del Rei oferí l'oportunitat a un dels dos. Tan sols en l'intranscendent partit de tornada dels vuitens de final que es disputà a Sevilla -amb l'eliminatòria resolta després del 0-5 de l'anada-, situà Calatayud sota els pals del Sánchez Pizjuán. Això no obstant, mentre el conjunt va tenir opcions de mantenir-se amb vida a la competició del KO, el titular fou Aouate.

D'aquesta manera, sembla que l'experiència de Calatayud li dóna avantatge per convertir-se en el guardià del temple vermell diumenge que ve davant el Màlaga. A més, l'andalús, que d'ençà de la seva arribada a Mallorca, l'estiu de 2011, només ha participat en tres duels de Lliga (la campanya passada contra l'Espanyol a Cornellà, el Betis a casa i el Madrid al Bernabéu) i set de Copa del Rei, comptant els del curs anterior, fa més temps que coneix la defensa liderada per Nunes, per la qual cosa la confiança dels seus companys podria ser un dels factors determinants que desnivellarien la balança a favor seu.

L'altra opció és la de Miño, producte de la Masia blaugrana arribat aquest estiu amb la carta de llibertat. Amb contracte fins al 2016, és un patrimoni del club vermell, així que la seva titularitat redundadaria en el seu creixement i en la seva revaloració. El català s'estrenà aquesta temporada divendres, substituint el lesionat Aouate la darrera mitja hora del matx contra l'Espanyol.

Fins ara, Caparrós ha repartit les convocatòries entre els dos amb un sistema que ha fet que Calatayud fos suplent en 14 ocasions per les sis de Miño. Un dilema més per a un Caparrós envaït pels dubtes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.