cielo claro
  • Màx: 19.9°
  • Mín: 9.02°
19°

El Mallorca es juga la permanència a Son Moix

La permanència és a Palma i, per aconseguir-la, el Mallorca ha de convertir l'Iberostar Estadi en un fortí. Immersos a la zona de descens amb només 17 punts i ofegats per una crisi que abasta tots els estaments de l'entitat, els vermells es garantirien la permanència guanyant els deu compromisos que han de disputar davant la seva afició en aquesta segona volta, tot i que actualment pugui semblar una quimera després de només haver sumat sis dels darrers 45 punts que ha disputat.

Amb l'ajuda d'uns seguidors que sempre responen en les situacions dramàtiques, l'equip ha de transformar-se per fermar els punts com a local. Malgrat les pobres entrades que ha registrat l'estadi durant aquest curs, el mallorquinisme es motiva quan la tragèdia comença a agafar forma. Així, en una de les situacions més crítiques que ha viscut no només l'equip, sinó tota l'entitat, en els darrers temps, l'ajuda i el suport de l'afició s'han convertit en imprescinbles per donar aquest plus d'energia que en molts moments sembla mancar a l'equip.

I és que en aquesta segona meitat del campionat han de desfilar pel camp del camí dels Reis els rivals directes dels vermells per salvar-se del descens a l'infern de la Segona Divisió. A més, els adversaris més durs de la Lliga, Barça, Atlètic de Madrid i Reial Madrid, ja han visitat l'Iberostar Estadi.

Els vermells, que després de la victòria d'ahir de l'Osasuna davant el Deportivo, són denovens a dos punts de sortir de la zona de descens, començaran l'intent de reconstrucció amb el conjunt més potent que ha de trepitjar la gespa de Son Moix. El Màlaga serà la primera prova de foc per a un Joaquín Caparrós que amb una nova derrota quedaria sentenciat.
Però els compromisos que veritablement marcaran el futur de l'entitat seran els que enfrontaran els vermells amb els rivals directes per la permanència i en aquests no s'hi val deixar-se sorprendre. Osasuna, Deportivo, Celta i Valladolid són els quatre duels marcats en vermell en el calendari.

Els de José Luis Mendilibar superaren el Mallorca en la classificació després de l'important triomf que sumaren davant els gallecs i quedaren amb 18 punts, per la qual cosa imposar-se als navarresos és imprescindible per mantenir l'esperança de la salvació. Els irregulars Getafe i Sevilla seran els propers a posar a prova la reacció d'un equip que ara està deprimit.
El Deportivo i el Celta jugaran a Palma de manera consecutiva en les jornades vint-i-nou i trenta-una, respectivament. Els vermells jugaren contra el Rayo una setmana més tard d'haver-se enfrontat als de Vigo, així que aquests sis punts poden ser decisius. El Llevant, el Betis i el Valladolid tancaran les visites a un Iberostar Estadi que s'ha de fortificar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.