algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Serra Ferrer fuig del consell d’administració

Pere Terrasa, Utz Claassen i Pep Roig se’n van de Son Moix indignats per la plantada. Cerdà i Coca tampoc no hi anaren

22400
Utz Claassen mira el rellotge i decideix partir. | Ferran Aguiló - T.A.

El consell d'administració que ahir havia de posar ordre dins el Reial Mallorca finalment no es va dur a terme. L'absència a l'hora assenyalada, les 16.00, de Llorenç Serra Ferrer, Miquel Coca i Biel Cerdà va avortar una reunió de la qual tant Utz Claassen com Pere Terrasa van partir indignats. La trobada del consell tindrà lloc finalment divendres, a les 19.00 hores, i en aquesta Serra i els seus consellers presentaran un model alternatiu a aquell que l'alemany els va enviar dissabte passat i que en teoria havien de discutir ahir.

La reunió de l'òrgan de direcció de la Societat Anònima Esportiva havia de començar a les 16.00 hores, moment en el qual només eren presents a la sala de juntes Terrasa, Claassen i Pep Roig. Després de mitja hora d'espera, l'exdirector general del club sortia de les oficines de Son Moix, totalment indignat, i explicava que, a part d'ells tres, ningú no havia acudit a la reunió.

"No ha arribat ningú, no entenc res i no tenc per què aguantar la mala educació de la gent", va dir Terrasa mentre abandonava l'Iberostar Estadi.

Cinc minuts més tard eren Claassen i Roig els que seguien el camí del seu company de junta. L'alemany va indicar que havia estat una llàstima no mantenir la trobada perquè "jo venia amb bona intenció". També assenyalà que per aquest motiu tampoc no s'havia pogut triar un nou conseller delegat. Per Claassen, això implica que a partir d'avui "el director esportiu no pot comprar ni tan sols una tovallola sense el permís del consell".

Així les coses, i tal com va indicar l'empresari teutó, qualsevol decisió que prengui Llorenç Serra Ferrer a partir d'ara haurà de ser aprovada pel consell d'administració, tant en el pla esportiu com en el funcionament diari de la institució.

Mentre Claassen, Terrasa i Roig perdien els nervis esperant en una sala buida, Serra, Coca, Cerdà i Julián Carnicero estudiaven la proposta que els va remetre Claassen dissabte.

En un principi, la versió del club, que va explicar als periodistes allà presents un membre de l'equip de comunicació, José Miguel Bisbal, va ser que havien avisat Claassen, Terrasa i Roig que la reunió es podria retardar al voltant de mitja hora. No obstant això, més tard es va conèixer que el director general de l'entitat, José María Durán, havia enviat un correu electrònic en nom de Serra i Cerdà disculpant-se pel "malentès"; d'aquesta manera, confirmava la versió dels perjudicats, que afirmaven que ningú no els havia avisat.

Cerdà: "Serra és el líder"

Biel Cerdà va deixar ben clar a qui deu lleialtat. L'empresari pollencí va afirmar que el pobler té tot el seu suport i que divendres li farà costat en la proposta del model de gestió que prepararen conjuntament amb Coca i Carnicero durant el dia d'ahir.

Cerdà va abandonar l'Iberostar Estadi al voltant de les 20.30 hores, després d'una jornada d'intenses reunions amb Serra i els seus afins, i lamentant que el consell d'administració no s'hagués pogut realitzar per "una sèrie de malentesos".

El conseller mallorquinista va explicar que havien estudiat la proposta de Claassen, a la qual van afegir "coses que hem cregut que són importants per a la gestió del club", per crear-ne una de nova, un mix amb les idees de l'alemany, les de Serra i les seves pròpies.

Segons la visió de Cerdà, Serra Ferrer, a qui "sempre he donat suport", "és el líder d'aquest projecte", encara que amb la nova política pretenen deixar participar-hi tothom. Quan se li preguntà si farà costat a les propostes de fitxatges que presenti el pobler, l'empresari pollencí fou rotundament clar: "Sí. Ell és l'especialista, el responsable i, per mi, de la màxima confiança per fitxar i contractar". "Té el meu suport, el responsable esportiu del club és Llorenç Serra Ferrer, això ningú no ho ha discutit. Ell és qui està habilitat per fer i desfer cercant el millor per al Mallorca. Sempre ha merescut la confiança de tot el consell", exposà.

Respecte del model de prendre les decisions mitjançant el consell d'administració, Cerdà no ho veu pràctic. "No és normal que tot el consell es reuneixi cada dia per prendre decisions executives; s'ha de trobar una clau perquè això funcioni", i va proposar dues solucions: "Nomenar un altre conseller delegat" per substituir Cladera i mantenir el model o, "si no, intentar nomenar un apoderat que doni viabilitat al Reial Mallorca. No es pot aturar el funcionament del club".

Claassen: "Ara, si més no, hi ha total transparència"

Utz Claassen abandonà l'estadi de Son Moix indignat i trist, després d'esperar durant 35 minuts l'inici del consell d'administració i comprovar que Llorenç Serra Ferrer, Miquel Coca i Biel Cerdà, a més del secretari Julián Carnicero, no s'hi presentaven.

"És un fet sense precedents. Avui, s'han superat tots els límits admissibles. Jo anava al consell d'administració amb una actitud positiva i estava, fins i tot, disposat a votar Biel Cerdà com a conseller delegat, que és el candidat de Serra. He esperat durant trenta-cinc minuts i ningú no ens ha donat cap explicació. No ho entenc", comentà.

L'alemany, en tot cas, volgué destacar que la situació en el Reial Mallorca és ara de màxima transparència, ja que qualsevol decisió, per petita que sigui, ha de ser aprovada pel consell d'administració. "Ara, si més no, hi ha total transparència. Llorenç Serra Ferrer no pot adoptar ni una sola decisió en solitari, sinó que ha de menester el vistiplau del consell d'administració. Si vol comprar una tovallola, és necessari que ho aprovi el consell", digué.

Utz Claassen va deixar clar que mai no s'ha presentat a cap càrrec en el Reial Mallorca i que mai no ha tingut la intenció de fer-ho. "El meu objectiu no és ser-ne president", explicà l'alemany, qui afegí que pretén que el Mallorca es converteixi en un club amb una gestió modèlica.

Assegurà que en la seva carta als membres del consell d'administració no pretenia postular-se com a futur president, sinó que es limità a dir que el 45% de les accions representat per Pere Terrasa i ell mateix hauria de poder, com a mínim, nomenar un dels càrrecs rellevants de l'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nietzche, fa mes de 11 anys

Mallorca per els mallorquins, fora catalans

Valoració:-5menosmas
Per Josep, fa mes de 11 anys

El Mallorca per els mallorquins, fora alemans.

Valoració:-1menosmas
Per Josep, fa mes de 11 anys

VERGONYA MALLORQUINS.

Ja estic fart, sent tanta vergonya de ser Mallorquí que renunciaré a ser-ho. Els mallorquins, jo encara m'incloc, som els ases de l'univers, sinó com s'explica, que des de fora ens vegin com amables, tranquils, reservats, que acollim amb les mans obertes a tots els que passen per aquí, i després s´én riuen de la nostra amabilitat, aprofiten la nostra falta de caràcter per imposar les seves condicions i nosaltres tot just callam, o pitjoe els fem bambelletas. Som unes putes peseteras, que hem venut la nostra terra, per 4 pessetes o euros als teutons, hem venut la nostra economia als operadors turístics alemanys, hem venut la nostra cultura a Madrid, i el nostre govern a un ramat de Gonellas, amb 2 collons de cervol sobre la cap.
Els nostres hotelers es porten els guanys que han tret de Mallorca per als seus negocis a Carib, incapaços d´invertir aquí, ni en una compañia aerí que els porti els cliens que ells mateixos necesiten, i els nostres polítics es porten el diners a casa ia MAdrid.
La mostra final del idiotes que som, és el real Mallorca, només bastal veure com un Mallorquí idiota com Serra Ferrer, inverteix els seus diners en tirar endavant el Reial Mallorca, i per això s'acompanya d'un alemany com Claassen, Terrassa, etc. i com li paguen?, a traïció, que ho faci el teutó és normal, ja sabem tots com són, peró el pitjor són els gonellas Mallorquins com Terrassa i Roig, que en comptes de defensar Serra, es posen de escuders de Claassen de bon gust o aterrits pe el gran guarda culs de ClaaSSen. Vergonya Mallorquins.

Valoració:3menosmas
Per ca rater, fa mes de 11 anys

Si s'alemany es s'unic serio, POBRE MALLORQUETAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Valoració:-2menosmas
Per miquel, fa mes de 11 anys

S'aleman es s'únic sèrio. La resta un xiste

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente