algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Caparrós diu tres pics que “Cladera és el meu president”

23138
Caparrós oferí una xerrada col·loqui plena d’energia i sentit de l’humor. | Ferran Aguiló - P.Bota.

Joaquín Caparrós no volgué posicionar-se obertament en el conflicte obert dilluns en el consell d'administració del Mallorca. Tot i això, sí que deixà un missatge de suport cap a Jaume Cladera en la xerrada col·loqui que ahir oferí a la Universitat de les Illes Balears. Amb el títol Lideratge i motivació, i davant més de dues-centes persones àvides d'escoltar els mètodes que utilitza el tècnic per treure el millor de cada un dels futbolistes, Caparrós reiterà fins a tres vegades en diferents moments de la intervenció que "Cladera és el meu president".

Ple d'energia i amb un gran sentit de l'humor, Caparrós exemplificà amb les seves vivències personals les característiques que segons ell defineixen els líders dels grups. Caparrós destacà que un dels punts clau en aquest aspecte és creure en els factors humans i confiar i aprendre de les persones que formen cada grup de feina. Així, subratllà que "és un luxe" tenir al costat una persona com Cladera, de la qual "he après molt".

En la xerrada, Caparrós oferí una classe magistral de la filosofia que ha desgranat d'ençà que és entrenador del Mallorca. Així, conceptes com l'optimisme com a filosofia vital, la humilitat a l'hora de treballar, mirar des de la llunyania tant els èxits com els fracassos i la comunicació de totes les parts que formen el grup foren els eixos sobre els quals construí el seu discurs.

L'entrenador vermell explicà que un líder ha de ser enèrgic, optimista i emotiu. En aquest sentit, no mostrà cap crui quan afirmà que en la situació que travessa l'equip (onze partits sense guanyar) és quan "més gaudesc de ser entrenador".

En iniciar-se el torn de preguntes, Caparrós féu broma amb Cladera per demanar que les hi fessin en castellà. "Si el president em renova dues temporades més, em compromet a contestar en català", digué amb un gran somriure.

Així, fou interrogat sobre com s'aïlla un vestidor d'una crisi institucional com la que viu el club ara. El d'Utrera fou clar i afirmà que "el vestidor se'n veu ressentit quan els problemes afecten la part econòmica; ara estam aïllats". A més, Caparrós convidà els assistents al proper duel del Mallorca a Palma, contra l'Athletic de Bilbao, una invitació que el club secundà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.