algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Reial Mallorca vol construir la seva masia a Son Bibiloni

L’entitat ja ha presentat el projecte al Consell de Mallorca per demanar el preceptiu interès general. S’hi ubicarien 60 habitacions per als jugadors del futbol base

27864
Les instal·lacions serien ampliades per fer-hi un hotel residència destinat al futbol base. | TOMAS MONSERRAT

El Reial Mallorca ja ha demanat permís per construir la seva masia a la ciutat esportiva de Son Bibiloni. La Societat Anònima Esportiva tramita davant el Consell de Mallorca l'interès general del projecte, que inclou també la legalització d'un edifici construït fora d'ordenació.

El projecte de futbol formatiu impulsat per Llorenç Serra Ferrer al Reial Mallorca necessita un edifici a imatge i semblança de la masia. Es tractaria d'un hotel residència en la qual s'instal·larien els joves del futbol base, que ara per ara viuen dispersos a diferents pisos de Palma. El projecte suposaria la construcció d'unes 60 habitacions -unes 120 places. Així mateix, s'edificarien unes 20 habitacions més, aïllades de la resta, que estarien destinades al primer equip -que quedaria concentrat en aquesta instal·lació. La idea del club és que aquestes 20 habitacions es comercialitzin, juntament amb la utilització dels camps de futbol, perquè diferents clubs de màxim nivell puguin fer-hi les seves estades hivernals a Son Bibiloni.

El Reial Mallorca ja n'ha demanat els permisos i les previsions del club apunten que en tres o quatre mesos es pot estar en disposició d'iniciar-ne les obres.

La masia del Reial Mallorca, a imatge i semblança de la del FC Barcelona, disposaria també de les preceptives aules perquè els futbolistes interns puguin seguir els seus estudis. Llorenç Serra Ferrer fou un dels impulsors de la construcció de la nova masia del Barça, i el membre del consell d'administració del Reial Mallorca Biel Cerdà, encarregat de patrimoni, col·laborà també amb el conjunt blaugrana.

La Societat Anònima Esportiva ha demanat també l'interès general per legalitzar l'edifici, avui il·legal, que en un futur està previst que aculli la cafeteria.

Acabat des de fa anys, l'esmentada construcció no disposa de cap tipus de llicència, atès que no està recollit en els plànols que el Reial Mallorca utilitzà per sol·licitar l'interès general que va fer possible la ciutat esportiva.

La Societat Anònima Esportiva ha tingut diferents i greus problemes amb la ciutat esportiva de Son Bibiloni des de la seva construcció. En aquest sentit, per exemple, ja fou obligat pel Departament de Carreteres del Consell de Mallorca a construir un nou accés des de la carretera de Sóller. Així mateix, l'entitat ha tingut també problemes amb la Conselleria de Medi Ambient. Fou pel pou d'aigua, perquè és d'us agrícola i el Mallorca l'empra per regar la gespa dels camps de futbol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per SergiDB, fa mes de 11 anys

Cabrit, Marga, histèrics ... és un símil

Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa mes de 11 anys

Si estan més nets que un jonc!!
En fan d'oi.

Valoració:0menosmas
Per trie, fa mes de 11 anys

diu masia fent un símil amb la del barça, que no vos enterau

Valoració:2menosmas
Per Marga, fa mes de 11 anys

Sr Pep Verger.. a Mallorca no se diu masia.. ja li agradaria a vostè .. se li veu es llautó pancatalaniste .. quine vergonya de mallorquins

Valoració:-1menosmas
Per Cabrit, fa mes de 11 anys

Masia? Jejejejej.....així...poc a poc...amb vaselina....mem si cola, no?

Valoració:-1menosmas
Per toni, fa mes de 11 anys

A Mallorca a l'hora de donar suport a qualsevol iniciativa del Mallorca, tothom "ajuda". Com sempre en Verger el primer.

Valoració:0menosmas
Per Xisco, fa mes de 11 anys

El que haurien de fer es pagar lo que deben a hisenda, que som tots, i deixar de gastar en tonteries.

Valoració:1menosmas
Per Ferran, fa mes de 11 anys

Ja, ja, ja........

Valoració:0menosmas
Per Al-Fanat, fa mes de 11 anys

Tot Son Bibiloni ja va tenir un expedient d'infracció urbanística obert per l'Ajuntament de Palma el 1998, que va acabar en no res... Esper que qualcú sancioni ara l'edificació il·legal que es va fer després d'obtenir l'interès general.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente