algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

La presentació de la mediocritat

El Mallorca perdé el Ciutat de Palma davant l’Hamburg en un duel per oblidar

Mallorca 0
Hamburg 1

Mallorca: Aouate; Ximo, Mateo, Bigas, Antonio López; Pereira, Javi Márquez, Pina, Alfaro, Nsue; Víctor. També van jugar: Hemed, Joao Víctor, Marc, Páez, Nico i Kevin.
Hamburg HSV: Adler; Lam, Mansiene, Broma, Jansen; Són, Westermann, Aogo, Sada, Arslan; Berg. També van jugar: Diekmaier, Rudnevs, Ilicevic, Beister, Skelbred i Tesche.
Gols: 0-1, min. 33: Berg.
Arbitre: Pedro Sureda, del col·legi balear. Va amonestar a Broma, Ximo, Ilisevic, Adler i Westermann.

El Mallorca perdé (0-1) el Trofeu Ciutat de Palma davant l'Hamburg. Quedà clar que el conjunt de Caparrós necessita dos centrals, mostrà carències de consideració al centre del camp i és evident que està barallat amb el gol. El Trofeu Ciutat de Palma era tradicionalment el darrer duel de pretemporada, que el Mallorca aprofitava per presentar a la seva afició les noves incorporacions.

Ahir, Serra Ferrer mateix no va tenir cap problema a reconèixer que l'equip havia de fitxar encara dos centrals -assegurà que estan emparaulats- i un davanter centre. Així, el conjunt de Joaquín Caparrós mostrà un primer onze amb l'indiscutible Aouate a la porteria. En defensa, Ximo ocupà el lateral dret i es perfila com a titular durant la temporada, mentre que Antonio López se situà a l'esquerra. En el centre de la defensa, a l'espera dels reforços i amb Nunes lesionat, Caparrós alineà Bigas i el jove del filial Mateo.

Javi Márquez i Pina foren els encarregats d'ordenar i de dirigir el joc, amb N'Sue i Pereira a les bandes. En atac, Víctor fou la referència ofensiva amb Alfaro just per darrere. El partit fou el típic de pretemporada. L'Hamburg, farcit de suplents, agafà la iniciativa davant un Mallorca que tenia problemes en el centre del camp per organitzar i distribuir el joc. Ben aviat, quedà clar que el partit seria ben avorrit, amb contínues errades en un equip i en l'altre.

El conjunt de Caparrós no tenia ritme i no aconseguia arribar amb perill. Víctor, en dues ocasions, disposà de les millors oportunitats dels vermells. Poc després que es complís la primera mitja hora, una centrada de Jansen, que no arribà a tocar Bigas, fou rematada per Berg a boca de canó. Aouate rebutja la pilota en curt i Berg només hagué d'espitjar la pilota per inaugurar el marcador. Així, s'arribà al descans amb mínim avantatge dels alemanys.

Caparrós introduí canvis a la represa, ja que Joao Víctor i Hemed substituïren Javi Márquez i a l'inèdit Pereira. El Mallorca millorà considerablement, passà a controlar el matx, a dominar, tot i que continuà amb serioses dificultats per crear oportunitats davant la porteria rival. El partit avançà entre badalls i domini del Mallorca. El rosari de canvis no tardà a arribar i Marc, Páez, Nico Baleani i Kevin tingueren també els seus minuts, però el resultat no varià. L'Hamburg havia conquerit el Ciutat de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.