algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Terrasa i Claassen faran una oferta de compra

Pretenen adquirir les accions de Serra Ferrer. Garantiran una quantiosa ampliació de capital que assegurarà el futur econòmic del Reial Mallorca

27486
L’alemany Utz Claassen té clar que l’actual divisió interna no és bona. | PERE BOTA

L'exdirector general Pere Terrasa i l'alemany Utz Claassen ultimen una oferta de compra del Reial Mallorca, que presentaran a Llorenç Serra Ferrer la setmana que ve.

Terrasa i Claassen consideren que l'actual divisió que hi ha entre els accionistes i en el consell d'administració just perjudica la Societat Anònima Esportiva i que s'ha de cercar entre tots la millor solució per a l'entitat.

Així les coses, presentaran la setmana que ve una oferta de compra del paquet accionarial que controla el pobler i que suma un 53 per cent dels títols de propietat de l'entitat.

En principi, Terrasa i Claassen, que conjuntament controlen el 45 per cent, oferiran a Serra una quantitat molt semblant a la pactada pel pobler amb Mateu Alemany. Ara bé, estan disposats a pagar una petita quantitat addicional. Terrasa i Claassen estan convençuts que Serra Ferrer no pot rebutjar la seva proposta, ja que estan decidits a garantir una important ampliació de capital. En qualsevol cas, Terrasa i Claassen també podrien vendre la seva participació si el pobler és capaç de garantir una ampliació de capital superior a la que ells estan disposats a afrontar.

Serra veuria així assegurat el futur de l'entitat. No ha transcendit la quantia de l'ampliació de capital, però faria possible que el Mallorca, almanco a curt termini, deixi de ser un club venedor; és a dir, que l'entitat no hauria de vendre futbolistes, sinó que, a més de conservar els millors actius -jugadors- podria reforçar la plantilla.

En aquest sentit, es va expressar Claassen en un programa d'Onda Cero. L'alemany destacà que no comparteix la filosofia venedora que guia el club i que l'obliga a despendre's de peces claus cada temporada. "Un club no hauria de vendre jugadors per finançar l'entrenador", i afegí que "dimarts que ve presentaré el projecte perquè el club no hagi de dependre de la venda de futbolistes".

A més de la important inversió econòmica, Terrasa i Claassen preparen també un pla d'acció a tots els nivells per aconseguir que el Mallorca, a més d'esportivament i econòmicament, creixi socialment i vegi ampliada la seva massa d'aficionats. I és que l'aspecte social és un dels que més ha patit durant aquesta darrera campanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joi1pastor., fa mes de 11 anys

El Mallorca cuant a anat millor ha estat en mans de forasters. Els Mallorquins amb doblers no s'estimen el Mallorca igual que no s'estimen la nostra illa. Visca el Mallorca!!

Valoració:0menosmas
Per Berenguer, fa mes de 11 anys

T'entenc "un de mallorca", però ets conscient que demanes un cosa ben difícil:

Persones riques + de mallorca + honestes.

El darrer amb pasta de veres que s'hi va passejar era en Cursach. Crec que no importa dir res pus sobre aquest capítol del passat.

Igualment, la combinació Persona rica + honesta, no abunda en el planeta (qualque cas estrnay d'herència inesperada, per ventura). I a Mallorca, tenint en compte els rics que hi tenim, pens que és absent en la seva totalitat.

Un pèl pessimista. Pot ser. Serà que som d'aquí, no em sobra la pasta, i llegesc què fan els nostres rics cada dia.

Valoració:2menosmas
Per un de mallorca, fa mes de 11 anys

Idò a mi no me fan cap bona pinta, ni en Terrasa ni en Classen. M'estim molt més que quedi en Serra o que ho vengui a gent de Mallorca més honesta.

Valoració:2menosmas
Per toni, fa mes de 11 anys

fum, fum, fum

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente