algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El Chori Castro té quatre ofertes damunt la taula

Paris Saint Germain, Atlètic de Madrid, Betis i Reial Societat han presentat les seves propostes al futbolista uruguaià

28172
El Chori Castro té quatre ofertes damunt la taula. | J. TORRES

Gonzalo Castro està completant el que seran les seves darreres corregudes com a futbolista del Mallorca. L'uruguaià acaba contracte el proper 30 de juny i el que era un secret sabut per tothom -la seva decisió d'abandonar el club- va prenent forma. El que encara no sap és per quina destinació abandonarà l'Illa ja que, tal com avançà ahir IB3 TV, el Chori té quatre ofertes damunt la taula.

Paris Saint Germain (PSG), Atlètic de Madrid, Betis i Reial Societat han presentat les seves propostes tant al futbolista com al seu representant, Paco Casal.

L'oferta que més atreu Castro és la que arriba procedent de la capital francesa. Tant pel que fa al projecte esportiu de l'entitat com a la sucosa quantitat econòmica que li han donat a conèixer.

Al final de la temporada passada, el club parisenc fou comprat per un grup de Qatar que hi injectà una gran quantitat de capital per tornar el conjunt a la primera escena europea. Un exemple fou el fitxatge de l'argentí Javier Pastore, que amb 42 milions d'euros es convertí en el traspàs més car de la història del futbol francès. El PSG també té vells coneguts del futbol espanyol en les seves files, com Thiago Motta i Maxwell.

Així mateix, a la ciutat del Sena hi trobaria un nou repte competitiu. L'evolució professional sempre ha estat un dels arguments principals del Chori per canviar d'aires. El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti lluita pel títol de Lliga amb el Montepeller i té pràcticament assegurada la participació en la propera edició de la Lliga de Campions.

El principal inconvenient perquè aquesta opció fructifiqui és l'obtenció del passaport comunitari. Castro té els tràmits en marxa i, si l'aconsegueix, el seu fitxatge pel club parisenc tindria via lliure.

L'altra oferta que podria convèncer Castro és la de l'Atlètic de Madrid. El conjunt de Diego Pablo Simeone encara té opcions de classificar-se per a la Lliga de Campions i ja té assegurada la participació a la Lliga Europa. Les propostes del Betis i de la Reial Societat no són tan atractives, ni econòmicament ni esportivament, encara que cal tenir present que el seu representant, Paco Casal, també jugarà les seves cartes en l'operació.

La millor versió

Segurament el futbolista uruguaià rebrà més ofertes abans que es decanti per una en concret. En aquest final de temporada, el Chori ha recuperat la seva millor versió. Lluny queda la imatge d'aquell jugador pres per la desídia que acabà encalentit banqueta. Conscient del que s'hi jugava, Castro ha recuperat la guspira. Desborda, s'ofereix, defensa i, el que més important, ha ajudat l'equip amb gols. Quan encara resta un partit per acabar la temporada, l'uruguaià ha acumulat cinc gols i set assistències. En aquest darrer apartat, Castro ocupa la vuitena posició del rànquing de la Lliga, una classificació que lidera el madridista Mesut Özil amb 16.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PIU, fa mes de 11 anys

Millor que s'en vagi perquè si renova llavors es relaxa i no juga bé. Només espavila quan se li acaba el contracte.

Valoració:1menosmas
Per Joan, fa mes de 11 anys

PEL QUE HA APORTAT VAL MES QUE SE N VAGI.NINGU ES IMPRESCINDIBLE EN AQUESTA VIDA.

Valoració:1menosmas
Per toni, fa mes de 11 anys

Bon vent tengui la cadernera. Se n'han anat de millors i no ha passat res.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente